Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rudņevam divas piespēles, Romanovam 90 minūtes

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevam divas piespēles, Romanovam 90 minūtes
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Pārbaudes spēles, gatavojoties sezonas otrajai pusei, aizvadījušas Latvijas izlases kandidātu Artjoma Rudņeva un Denisa Romanova komandas. Abi mūsu futbolisti savu klubu rindās nodemonstrējuši labu sniegumu.

Pēdējā laika skaļākais Latvijas ārzemnieks Artjoms Rudņevs aizvadījis savu pirmo pārbaudes spēli "ZTE" sastāvā. Tā kā viņš komandai pievienojās pavisam nesen, spēlē pret "Kaposvolgiye" daugavpilietis laukumā devās otrā puslaika sākumā, kad rezultāts uz tablo bija 2:0 viņa komandas labā. Lai arī Artjoms šoreiz palika bez vārtu guvuma, divas rezultatīvas piespēles savā rēķinā viņš varēja ierakstīt, kad viņa partneris Prinss Rajkomars guva komandas trešos un ceturtos vārtus. Spēles galarezultāts 5:0 "ZTE" labā.

Joprojām nerimst kaislības par iespējamo Artjoma pārcelšanos uz kādas citas valsts klubu. Ja iepriekš ziņojām, ka interese par viņu ir Beļģijā, Grieķijā un Vācijā, tad tagad klāt pievienojusies arī Dienvidkoreja. Tiek lēsts, ka klubs Artjomu nepārdos lētāk par 250 tūkstošiem latu. Pats Artjoms atklājis, ka par iespējamo pāreju pagaidām daudz nedomā, jo viņam tagad galvenais ir tikt pie spēlēšanas, lai varētu atgūt sportisko formu.

Ļoti veiksmīgu pārbaudes spēli Prāgas "Slavia" rindās aizvadījis Deniss Romanovs, kurš palīdzēja savai komandai ar 2:1 pieveikt "Česke Budejovice". Deniss vienreiz glāba no simtprocentīga vārtu zaudējuma, bet vēl pāris reizes nospēlēja ļoti pārliecinoši. Situācijā, kad pretinieki guva vienīgos vārtus, viņš nebija glābējs, jo pirmo pretinieku sitienu viņš atvairīja, bet pirmais pie bumbas piesteidzās cits "Budejovice" spēlētājs, kurš arī guva vārtus. Deniss uz laukuma pavadīja visas 90 minūtes.

Karjeras Lietuvas klubā "Tauras" turpinās divi Latvijas futbolisti - Oļegs Semjonovs un Jānis Vaitkus, kuri šajā vienībā spēlēja arī iepriekšējā sezonā. Lietuvā, visticamāk, paliks arī Vits Rimkus ("Ekranas") un mūsu padsmitnieks Vladislavs Pavļučenko, kurš cer nostiprināties "Banga" sastāvā. Šajā pašā komandā pārbaudījās arī Romans Bezzubovs, Ivans Sputajs, Igors Semjonovs un Artūrs Biezais, taču pēdējā pārbaudes spēlē pret "Kaunas" viņi laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
slavia.cz
zte.hu
futbolas.lt

  +4 [+] [-]

, 2010-01-27 23:12, pirms 15 gadiem
Draudzības spēlēs LV sastāvā varēja labāk Romanovu noprovēt,nevis jau pārbaudīto Vaņinu vai Koļinko

  +3 [+] [-]

, 2010-01-27 23:29, pirms 15 gadiem
puslaiks rakstīja: Draudzības spēlēs LV sastāvā varēja labāk Romanovu noprovēt,nevis jau pārbaudīto Vaņinu vai Koļinko
Man arī liekas, ka būtu jādod Romanovam iespēja. Spēlē ļoti labā (vislabākajā) Čehijas klubā... Ja Vaņins 100% ir NR1, tad par otrā GK vietu Romanovs var pacīnīties ar Koļinko pilnīgi noteikti!

     [+] [-]

, 2010-01-28 17:01, pirms 15 gadiem
Romanovs mierīgi varētu nostāvēt kādā kvalifikācijas mačā!