Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Harijs Rednaps apmierināts ar ''Hotspur'' sniegumu

Harijs Rednaps apmierināts ar ''Hotspur'' sniegumu
Harijs Rednaps
Foto: AFP

Jaunais ''Tottenham Hotspur'' galvenais treneris Harijs Rednaps, kurš pārņēma šo amatu no Huandes Ramosa, ir apmierināts ar šīsdienas sniegumu spēlē pret ''Bolton'', kuru komanda uzvarēja ar 2:0.

''Es piekritu vadīt šo klubu, paskatījos uz to un prātoju, kā mēs tiksim ārā no šīs situācijas, tomēr, lai arī daudzi ir ārzemnieki, šeit ir atrodami ļoti labi futbolisti. Ja tu paskaties uz kvalitāti, kādu komanda spēj parādīt, tad tai nevajadzētu būt tur, kur tā pašlaik atrodas. Divi punkti astoņās spēlēs ir ļoti bēdīgs rezultāts. Par spīti tam, lai kaut ko sasniegtu, mums ir smagi jāstrādā, kā mēs to darījām šodien. ''Hotspur'' ir jāiegūst punkti un jāspēlē līdzīgi, kā tas tika paveikts šīsdienas spēlē, kurā man ļoti patika piespēļu kvalitāte, kas nozīmē, ka komanda var darboties aizvien labāk,'' izteicās Rednaps.

Treneris arī pastāstīja par savu aiziešanu no ''Portsmouth'': ''Es pavadīju šajā komandā brīnišķīgu laiku, tāpēc bija grūti pamest šo klubu, jo fani un spēlētāji mani novērtēja. Tomēr, lai arī, iespējams, tā bija labākā komanda kluba vēsturē, man nācās aiziet. Cerams, cilvēki vēlāk novērtēs, ka es paveicu labu darbu.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2008-10-27 00:00, pirms 16 gadiem
malacis!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 01:45, pirms 16 gadiem
Harijs ir patieshaam piemeerots cilveeks shim amatam un neshaubos ka buus lielisks Ramosa aizvietotaajs un ariidzan spees izvilkt Tottenhamu no shiis bedres. Shis treneris lieliski orienteejaas anglju futbolaa un neapshaubaami ir viens no perspektiivaakajiem menedzeriem Premjerliigaa. Shoreiz Spurs vadiiba ir izdariijusi pareizu leemumu, jo Jola atlaishana bija kljuuda.