Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

U-17 futbolisti piekāpjas Nīderlandei

Jānis Pārums

Ceturtdien Latvijas U-17 jauniešu izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas 10. apakšgrupas turnīra otrajā spēlē piekapās Nīderlandes vienaudžiem ar rezultātu 1:3. Visi vārti tika gūti spēles pirmajā puslaikā.

Vispirms vadībā ar 1:0 izvirzījās Nīderlande, taču drīz vien Latvijas izlase panāca izlīdzīnājumu. Harijs Cepurītis bija pirmais pretinieka soda laukumā pie vārtsarga atsistās bumbas un ar atkārtotu sitienu raidīja to vārtos. Tomēr pēc gūtajiem vārtiem tālāka turpinājuma no Latvijas izlases diemžēl nesekoja, savukārt pirmajā puslaikā noslēgumā Niderlande vēl divas reizes parspēja Latvija izlasi. Pirmais puslaiks noslēdzās ar nelabvēlīgu rezultātu 1:3, kas palika nemainīgs līdz pat spēles beigām.

Kā pēc spēles Latvijas Futbola federācijas Preses daļai atzina komandas galvenais treneris Anatolijs Čebans, tad labi, ka pēc zaudētajiem vārtiem uzreiz izdevās izlīdzināt rezultātu, tomēr pirmajā puslaikā komanda nespēja noturēt savus vārtus. Tika ielaisti divi vārti, taču treneris arī atzīmēja, ka otro reizi Nīderlandes izlases panākums bija ļoti apšaubāms, taču tiesnesis to tomēr ieskaitīja. Pēc zaudētajiem vārtiem steidzāmies atkal izlīdzināt rezultātu, taču šoreiz tas neizdevās.

Uz jautājumu, vai bija iespējas vismaz panākt otrajā puslaikā izlīdzinājumu, Čebans atzīmēja, ka galvenais bija nezaudēt ceturtos vārtus, kas arī tika izdarīts, tomēr arī Nīderlandes futbolisti vairāk neskrēja tik daudz uzbrukumā kā pirmajā puslaikā. Vairākas iespējas mūsējiem bija, tomēr tās nevarēja saukt par "simts procentīgām", pie tam pretinieks spēles beigās sāka vairāk pieturēt bumbu un spēlēt jau uz rezultāta noturēšanu.

Svētdien, 28.oktobrī plkst 15:30 pēc Latvijas laika Latvijas izlase aizvadīs kvalifikācijas turnīra trešo spēli pret mājniekiem Albānijas futbolistiem.

Izmantotie resursi:
www.lff.lv

     [+] [-]

, 2007-10-26 14:21, pirms 17 gadiem
hmm, nu nekas, vismaz albāņi jāuzvar! Lai piedod man Harijs Cepurītis, bet viņš izklausās kā no kādas virtuālās futbola komandas!

     [+] [-]

, 2007-10-26 16:07, pirms 17 gadiem
Kas ir pirmais vartusargs?

     [+] [-]

, 2007-10-26 18:53, pirms 17 gadiem
nu jaa cepuriitis psc speele.... cepuri nost , ta teikt

     [+] [-]

, 2007-10-26 20:01, pirms 17 gadiem
Pirmais vartos Andrejs Aleksandrovs.
Cepuriitis Skonto dublieros spele.