Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gravesens pametīs "Celtic"

Agris Suveizda

Gravesens pametīs "Celtic"
Gravesens vēl "Celtic" formastērpā
Foto: AP

Dānijas izlases un Glazgovas futbola kluba "Celtic" pussargs Tomass Gravesens tuvākajā laikā pametīs Skotijas čempionus. Gravesens iepriekšējā sezonā tika izīrēts Liverpūles "Everton".

Tomass Gravesens, kurš "Celtic" pievienojās 2006. gadā pēc aiziešanas no Madrides "Real", drīzumā visticamāk pametīs Glāzgovas komandu. Jau pagājušajā sezonā viņš neiederējās komandas plānos, tāpēc sezonas vidū tika izīrēts uz "Everton", kura sastāvā aizvadīja vienu no veiksmīgākajiem karjeras posmiem pirms pāriešanas uz "Real", kura rindās tā arī nespēja atrast savu vietu.

"Mēs centāmies pielāgot savus taktiskos zīmējumus Tomasa spēles stilam, tomēr no tā nekas nesanāca. Nevainojiet klubu vai komandas biedrus, vainīga ir taktika. Tomass situāciju saprata. Tā nav personīga nepatika, tie ir futbola sīkumi," izteicās "Celtic" galvenais treneris Gordons Strahans.

Gravesens spēlējis dāņu "Velje", Vācijas "HSV", Anglijas "Everton", Madrides "Real" un Glāzgovas "Celtic". Izlases rindās viņš aizvadījis 66 spēles, kurās guvis piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com