Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sešas skatītākās jūnija pārraides bijušas futbola spēles

Ints Megnis
Ints Megnis

Sešas skatītākās jūnija pārraides bijušas futbola spēles
Krievijas izlases futbolists Artjoms Dzjuba priecājas par vārtu guvumu spēlē pret Ēģipti
Foto: Reuters/Scanpix

Sešas skatītākās pārraides Latvijas televīzijās jūnijā bijušas spēles no Pasaules kausa finālturnīra futbolā, sportam televīziju reitingos dominējot otro mēnesi pēc kārtas.

Maijā pasaules čempionāts hokejā tika pirmajās četrās vietās un septiņās no pirmajām deviņām, bet jūnijā pārsvars bijis vēl nospiedošāks, kaut ar zemākiem reitingiem - futbola spēles aizņem pirmās sešas vietas, kā arī septiņas no deviņām.

Skatītākā bijusi Pasaules kausa spēle starp Krieviju un Ēģipti, ko LTV7 kanālā vēroja vidēji 7,2% jeb 136,4 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. Tālāk sarakstā seko spēles starp Argentīnu un Nigēriju, Brazīliju un Serbiju, Spāniju un Portugāli, Urugvaju un Portugāli, kā arī Krieviju un Urugvaju.

Tiesa, reitingi ir daudz zemāki nekā Latvijas hokeja izlases spēlēs maijā, kad skatītāko spēli vēroja vidēji 13,3% jeb 252,3 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

Pasaules kauss futbolā ar izšķirošajiem mačiem turpinājās arī jūlija pirmajā pusē, tomēr paredzams, ka tad reitingu saraksta galvgalī būs Dziesmu un deju svētku pārraides.

Izmantotie resursi:
Konsolidētās TV skatītākais kanāls jūnijā –...

  +1 [+] [-]

, 2018-07-25 21:49, pirms 6 gadiem
Vēl vajadzētu reizināt ar kādu mistisku koeficentu, jo diezgan daudzi skatījās futbolu arī online (ne tikai no LTV web lapas)