Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Pārbaudīs Skolza celi

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" pieredzējušais pussargs Pols Skolzs, kurš savainojis ceļgalu, šodien izies medicīnisko apskati, pēc kuras varētu būt skaidrs, kas īsti spēlētājam kaiš.

Skolzs savainoja ceļgalu pirmdienas vakara treniņa laikā un šā iemesla dēļ nevarēja piedalīties vakar vakarā notikušajā UEFA Čempionu līgas spēlē pret Kijevas "Dynamo" (4:2). Šodien tiks veikts rentgens, lai noskaidrotu savainojuma nopietnību.

Lai arī mančesteriešiem jāiztiek arī bez Ouvena Hārgrīvza un Maikla Karika, "United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons saglabā optimismu: "Galvenais ir, lai maiņas, ko izdarām, neietekmētu mūsu sniegumu uz slikto pusi. Pret Kijevas "Dynamo" laukumā gāja Džons O'Šea un Darens Flečers, un abi bija lieliski. Viņi ar mums ir bijuši kopā ilgu laiku saprot, ka spēlēšana šajā komandā ir pats galvenais."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +3 [+] [-]

, 2007-10-24 13:23, pirms 17 gadiem
Nu jopcik, galvenais lai viss o.k. un nav nekas nopietns!

  +4 [+] [-]

, 2007-10-24 13:30, pirms 17 gadiem
Skoulzs ir ļoti svarīgs posms MU ķēdē...

  -2 [+] [-]

, 2007-10-24 13:51, pirms 17 gadiem
Kā man šis rižais nepatīk!!! Viņa dēļ man MU arī ne pārāk...