Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Neiesitu šeit, iesitīšu Mančestrā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ronaldu: "Neiesitu šeit, iesitīšu Mančestrā"
Foto: AFP

Vakar Čempionu līgas pirmajā pusfināla spēlē starp "Manchester United" un "Barcelona" komandām tika fiksēts neizšķirts. Mača sākumā 11 metru soda sitienu nespēja realizēt angļu kluba pussargs Krištianu Ronaldu.

"Manchester United" galvenais treneris nevis kritizēja, bet gan uzslavēja savas komandas līderi:"Viņš varēja uzvarēt šo maču vienatnē. Viņš ar savu aktivitāti regulāri apdraudēja pretinieku vārtus."

Tāpat Fergusons uzsvēra, ka "Barcelona" bija pārāki šodienas spēlē. Sers Alekss Fergusons izteicās, ka atgriežoties mājās tiks analizēts šodienas mačs un komanda centīsies novērst kļūdas.

Arī portugālis Ronaldu preses konferencē bija ļoti pārliecināts par sevi. Nekādu kritiku viņš sev neveltīja un uzskata, ka nerealizētā pendele ir tikai sagadīšanās.

"Netaisos mainīt savu 11 metru soda sitienu izpildīšanas stilu. Ar līdzīgiem sitieniem Anglijā esmu iesitis vairākus vārtus. Šodien vienkārši sitiens neizdevās. Neredzu šajā sitienā nekādu traģēdiju, tas nav nekas. Ja jau neiesitu šeit, tad iesitīšu Mančestrā," izteicās viens no angļu kluba līderiem Ronaldu.

Arī "Barcelona" uzbrucējs Samuels Eto uzskata, ka viss izšķirsies Mančestrā. Eto vislielāko uzmanību pievērsa tam, ka komanda savus vārtus nosargāja neskartus, līdz ar to gūstot vārtus Mančestrā ir lieliskas iespējas nolauzt "United" pretestību.

Atgādināsim, ka vakar Barselonā mačs noslēdzās ar rezultātu 0:0, kaut arī mača sākumā Ronaldu bija iespēja gūt vārtus ar pendeli.

Izmantotie resursi:
skysports.com
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-04-24 11:59, pirms 16 gadiem
Loti ceru,ka tu Ronaldu runaa patiesiibu (par tiem vaartiem manchestraaa)!!Es arii domaaaju,ka manchestraa vinsh iesitiis,jo nevar buut,ka Ronalduuu neiesit divaas speelees peec kaartas....!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-24 12:16, pirms 16 gadiem
vinegrets rakstīja: Loti ceru,ka tu Ronaldu runaa patiesiibu (par tiem vaartiem manchestraaa)!!Es arii domaaaju,ka manchestraa vinsh iesitiis,jo nevar buut,ka Ronalduuu neiesit divaas speelees peec kaartas....!!!

Lai arii kaa, Ronaldo nevar tureet tik augstu liimeni visas sezonas garumaa un guut vaartus katraa speelee. Lai arii izcils, bet tomeer cilveeks un kljuudiities ir cilveeciigi. No Ronaldo veeleetos sagaidiit 40tos vaartus sezonaa!

  +5 [+] [-]

, 2008-04-24 12:36, pirms 16 gadiem
Domāju, ka Ronaldo sasniegs 40 vārtu robežu... Vēl tādas izredzes ir tikai Toni.

CR tiešām domā, ka viss ir tik vienkārši??? Ai po**j... Neiesitu tur, iesitīšu te. Liela muiža...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-24 12:40, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: CR tiešām domā, ka viss ir tik vienkārši??? Ai po**j... Neiesitu tur, iesitīšu te. Liela muiža...

Tāds sētas mača variants jau tā spēle pret Barcelonu vien ir.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-24 12:59, pirms 16 gadiem
Turēsim Ronaldo pie vārd!
Slēpts komentārs: Zarinsh

  +7 [+] [-]

, 2008-04-24 14:22, pirms 16 gadiem
Zambrota atkal parādīs Ronaldo, kā viņš prot nosegt tādas golu mašīnas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-24 16:49, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: "Manchester United" galvenais treneris nevis kritizēja, bet gan uzslavēja savas komandas līderi:"Viņš varēja uzvarēt šo maču vienatnē. Viņš ar savu aktivitāti regulāri apdraudēja pretinieku vārtus." ....MULKJIIIIBAS

Arī portugālis Ronaldu preses konferencē bija ļoti pārliecināts par sevi. Nekādu kritiku viņš sev neveltīja un uzskata, ka nerealizētā pendele ir tikai sagadīšanās.
.....un ŠITĀS IR VISPĀR GALIGAKAS MULKJIBAS , KAA KAUTKO TADU VAR PATEIKT .......neveiksem , sagadishanas...

Netaisos mainīt savu 11 metru soda sitienu izpildīšanas stilu ...vaitad vinjam ir savs stils..




P.S. un Nost ar rijkardu , kautgan es pats esmu par barcelonu



ja neesi veel pamaniijis tad vinjam ir savs stils kaa sist pendeli....!!!!

a ko vinjam bija dariit tagad seedeet stuurii un raudaat (kaa to dari tu) par to ka neiesita vienu pendeli??? man liekas vinjsh realizee 95 % pendeles....

labaak gatavoties un noskanjoties naakamajai speelei nekaaa kaut ko paardziivot par ieprieksheejo

     [+] [-]

, 2008-04-24 17:03, pirms 16 gadiem
man riebjās pats ronaldu un viņa lielība

  +2 [+] [-]

, 2008-04-24 18:02, pirms 16 gadiem
nu nez,nez es redzēju to interviju Ronaldu tieca,ka 0-0 izbraukumā ir ļoti labs rezultāts.Par to pendeli teica,ka neiesita,bet NO PROBLEM.Un ka tagad viņam ir jāiesit Mančestrā,bet tas nebija teikts tā ka vot es Mančestrā iesitīšu,kad vien gribēšu.Vienkārši e-sporta redaktoriem gribās,lai te tauta diršās savā starpā

  +5 [+] [-]

, 2008-04-24 19:43, pirms 16 gadiem
mazak simulet vajaga tad iesitis!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-25 22:11, pirms 16 gadiem
''Viņš ar savu aktivitāti regulāri apdraudēja pretinieku vārtus." - Arprats! Mes bijam vienkarshi apdraudeti!

Ja nopietni, tad JA NEIESITA NOU CAMP, NEIESITISI ARI MANCHESTERAA!