Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ibrahimoviča atveseļošanās process norit veiksmīgi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ibrahimoviča atveseļošanās process norit veiksmīgi
Foto: AP

Zlatana Ibrahimoviča ārsts Hakans Alfredssons intervijā Itālijas televīzijai ir izteicies, ka Ibrahimoviča atveseļošanās rit ļoti sekmīgi.

Milānas "Inter" uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs šobrīd iziet rehabilitācijas kursu pēc ceļgala traumas. Ibrahimovičš atrodas Zviedrijas ārstu rūpīgā uzraudzībā. Lai arī profesors Alfredssons atzīst, ka problēmu, pagaidām, nav bijis viņš neizslēdz iespēju, ka Ibrahimovičam būs nepieciešama operācija.

"Es runāju ar viņa ārstiem un viņi man galvoja, ka Zlatana stāvoklis turpina uzlaboties. Viņš šobrīd darbojas pēc individuāla plāna. Ja viss turpināsies tikpat labi, tad operācija, acīmredzot, nebūs jātaisa.

"Pilnībā būt pārliecināti par Zlatana stāvokli, mēs varēsim būt tikai tad, kad viņš izies laukumā. Ja viņa celis atkal iesāpēsies, tad vajadzēs veikt operāciju," savu viedokli pauda zviedru ārsts.

Zlatans Ibrahimovičs cer, ka viņš šovasar varēs palīdzēt Zviedrijas izlasei Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-04-24 19:10, pirms 16 gadiem
Cerēsim uz to labāko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja