Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

G grupa: vai "Fenerbahce" nepaklups Eindhovenā?

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar UEFA Čempionu līgā tiks aizvadītas 3. kārtas spēles grupu turnīrā. "G" grupā spēkiem mērosies Eindhovenas "PSV" un Stambulas "Fenerbahce", kā arī Maskavas "CSKA" un Milānas "Inter".

Eindhovenas "PSV" – Stambulas "Fenerbahce"
Turcijas futbola superklubs Stambulas "Fenerbahce" šovakar Eindhovenā ieradīsies kā grupas līderis. "Fenerbahce" rēķinā šobrīd ir četri punkti, kas nopelnīti par uzvaru mačā pret "Inter" (1:0), kā arī izcīnīto neizšķirtu Maskavā pret "CSKA" (2:2). Savukārt "PSV" ar trim punktiem grupā šobrīd ieņem 3. vietu.

"Šī komanda ir daudz labāka par to, ar kuru spēlējām pirms diviem gadiem," teic "PSV" kluba galvenais treneris Ronalds Kūmans. "Rezultāti grupā runā paši par sevi."

Tāpat Kūmans atklāj, ka "Fenerbahce" izbraukuma mačos vairāk cenšas spēlēt no aizsardzības, tā netieši norādot uz to, ka "PSV" jau no paša spēles sākuma centīsies aktīvi spēlēt uzbrukumā.

Savukārt "Fenerbahce" galvenais treneris, brazīliešu speciālists Ziko, pirms spēles pauž pārliecību par savas komandas spēkiem no Eindhovenas aizbraukt ar trim izcīnītiem punktiem: "Esam ieradušies šeit, un esam gatavi likt "PSV" nervozēt. Ticam, ka varam uzvarēt."

Attiecībā uz komandu komplektāciju jāpiemin, ka "PSV" sastāvā ir vērojami vairāki iztrūkumi – savainojumu dēļ nevarēs spēlēt Ibrahims Afellajs, Manuels da Košta un Džeisons Kulina, kuri ārstē savainojumus. Savukārt "Fenerbahce" nāksies iztikt bez viena no galvenajiem uzbrukuma līderiem Matejas Kežmana, kurš savainojis cirksni.

Maskavas "CSKA" – Milānas "Inter"
Otrā šīs grupas mačā Maskavā savu pirmo uzvaru sev un līdzjutējiem centīsies sarūpēt "CSKA" futbolisti. Ir visi priekšnoteikumi, lai tas notiktu. Gandrīz visi kluba spēlētāji, izņemot aizsargu Čidi Odiu un vārtsargu Igoru Akinfejevu, ir pilnīgi veseli un gatavi iziet laukumā. Viņu skaitā ir arī brazīliešu pussargs Daniels Karvaljo, kurš nesen kā sadziedējis savainoto ceļgalu.

Vienīgās Valērija Gazajeva rūpes saistītas ar Vāgnera Lava fizisko kondīciju pēc divu smagu spēļu aizvadīšanas Brazīlijas izlases rindās.

Savukārt "CSKA" pretiniekiem Milānas "Inter" ir gana daudz problēmu ar sastāvu. Diskvalifikācijas dēļ mačā nevarēs piedalīties Maikons, Nikolass Burdisso, Kristians Kivu un Davids Suazo. Malā traumas dēļ spiests palikt arī Marko Materaci. Uz jautājuma zīmes ir Dejana Stankoviča dalība mačā dēļ neliela pēdas savainojuma. Tāpat nedaudz apslimis ir Zlatans Ibrahimovičs, taču, visticamāk, viņš spēlē tomēr piedalīsies.

Bet, neskatoties uz šīm Milānas kluba nedienām ar spēlētāju iztrūkumiem sastāvā, kā arī "CSKA" atzīstamo sniegumu iepriekšējos mačos pret "PSV" un "Fenerbahce", bukmeikeri par galvenajiem favorītiem šajā duelī uzskata "Inter".

Ekspertu prognoze.
www.betway.com
"PSV" uzvara 1.80
Neizšķirts 3.40
"Fenerbahce" uzvara 4.20

"CSKA" uzvara 3.90
Neizšķirts 3.25
"Inter" uzvara 1.90

Kopvērtējuma tabula.
1. Fenerbahce 2 1-1-0 3:2 4
2. Internazionale 2 1-0-1 2:1 3
3. PSV 2 1-0-1 2:3 3
3. CSKA 2 0-1-1 3:4 1

* - vieta, komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūtie vārti/zaudētie vārti, punkti.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

Foto: AP

  +2 [+] [-]

, 2007-10-23 13:02, pirms 17 gadiem
laikam paklups!!!!
Ceru uz CSKA.....ipasi pec Figo teikta!!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-10-23 13:10, pirms 17 gadiem
Go, PSV, go!!! Janem sodien!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-23 15:02, pirms 17 gadiem
CSKA un Inter buus neizskjirts manupraat.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-23 20:24, pirms 17 gadiem
protams janokaco!!!!
piemeram tadu...... download.sopcast.com
Vari ar so progfu skatities ari www.livetv.ru