Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

E grupa: "Stuttgart" vai "Lyon"?

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Šovakar UEFA Čempionu līgā turpināsies labāko Eiropas futbola klubu cīņas. E grupā "FC Barcelona" viesos mērosies spēkiem ar "Rangers FC", bet "VfB Stuttgart" mājās tiksies ar Lionas "Olympique".

Kamēr Glāzgovā vietējie "Rangers" un spāņu "Barcelona" noskaidros līderi E grupā, tikmēr Štutgartē starp "VfB Stuttgart" un Lionas "Olympique" risināsies cīņa "par izdzīvošanu", jo zaudējums šajā spēlē abām komandām iespēju izkļūt no apakšgrupas samazinās līdz minimumam.

"Barcelona" gaida smags bārbaudījums

Ja skotiem šajā spēlē izdosies uzspiest savu fizisko cīņu, tad spāņu klubs var nokļūt lielās nepatikšanās. To atzīst arī "Barca" aizsargs Karloss Pujols: "Mūsu uzdevums ir izvairīties no viņu ("Rangers" – aut.) spēka spēles, liekot pretī savu pārākumu tehniskajā sagatavotībā." Spāņu kluba kapteinis piebilst: "Uzvara Glāzgovā mums ir ļoti svarīga, jo tādā gadījumā mēs praktiski būsim nodrošinājuši sev vietu nākamajā kārtā, līdz ar to vairāk spēka varēsim veltīt vietējam čempionātam." Spāņu klubam šovakar nevarēs palīdzēt vairāki pamatsastāva spēlētāji, ieskaitot Deku, kurš guva savainojumu pēdējā Spānijas čempionāta spēlē pret "Villarreal". Labās ziņas spāņu klubam ir tas, ka ierindā pēc vienas spēles izlaišanas atkal ir "burvis" Ronaldinjo.

Arī "Rangers" sastāvā ir būtiski iztrūkumi. Šīvakara spēlē mājiniekiem būs jāiztiek bez savainotajiem Žana - Kloda Darkvilla un Brahima Hemdani. Par favorīti šajā spēlē tiek uzskatīta "Barcelona" komanda, taču "Rangers" šosezon ir pārsteiguši jau divreiz – pirmajā spēlē mājās apspēlējot "Stuttgart" un pēc tam viesos ar 3:0 sagraujot Lionu. "Pirms šīs sezonas es nevarēju iedomāties, ka "Rangers" būs tie, kas cīnīsies par izkļūšanu no grupas," atzīst Pujols. Taču jādomā, ka "Barca" šovakar darīs visu iespējamo, lai pārsteigumi izpaliktu.

"Stuttgart" pret "Lyon" – cīņa par izdzīvošanu

Pērnās sezonas Vācijas čempioniem "Stuttgart" šī sezona ir iesākusies ļoti smagi. Bundeslīgā tiek piedzīvots zaudējums pēc zaudējuma, ieskaitot sagrāvi 1:4 pēdējā spēlē pret Hamburgu. Arī Čempionu līgas pirmās divas spēles aizvadītas neveiksmīgi, ar rezultātu 1:2 viesos piekāpjoties Glāzgovas "Rangers" un 0:2 mājās atzīstot "Barcelona" pārākumu. Tāpat Lionas "Olympique" šīs sezonas Čempionu līgas starts ir padevies gaužām bēdīgs – piedzīvotas divas sagrāves ar vienādu rezultātu 0:3 viesos pret "Barcelona" un izbraukumā pret "Rangers". Par spīti tam franču klubs Štutgartē ieradīsies labā noskaņojumā, jo vietējais čempionāts ir iesācies ļoti veiksmīgi, lai neteiktu vairāk. Liona ir bijusi pārāka par pretiniekiem septiņās spēlēs no astoņām , ieskaitot uzvaru ar 3:1 pēdējā mačā pret "AS Monaco".

Lai gan uzbrucējs Kiprians Marica, aizsargs Arturs Boka un pussargs Tomas Hitclšpergers šovakar paliek ārpus komandas sastāva savainojumu dēļ, "Stuttgart" nezaudē optimismu. "Mums ir jācenšas atrast spēles pavediens un noteikti jāuzvar "Lyon" un "Rangers", kaujinieciski noskaņots ir "Stuttgart" treneris Armīns Vē.

Arī Lionas "Olympique" vajā komandas sastāva problēmas. Šovakar franču klubam palīdzēt nevarēs uzbrucējs Freds, kā arī pussargs Džeremijs Tulalans. Tomēr Lionas treneris Alans Perrins izsakās cerīgi: "Šī ir mūsu iespēja vērst visu par labu. Abas spēles pret "Stuttgart" izšķirs mūsu likteni. Es esmu reālists – mūsu izredzes nav pārāk labas, taču komanda nepadosies, tā cīnīsies līdz galam."

Bukmeikeri abu komandu izredzes uz uzvaru vērtē ļoti līdzīgi. Apzinoties šīs spēles nozīmi, nav šaubu, ka laukumā norisināsies cīņa par katru zālāja centimetru no pirmās līdz pat pēdējai minūtei.

UEFA Čempionu līga
E grupa

23. oktobris

"Rangers FC" - "FC Barcelona"
"VfB Stuttgart" – "Lyon Olympique"

Situācija turnīra tabulā
E grupa

1. Barcelona 2 2 0 0 5 0 6*
2. Rangers 2 2 0 0 5 1 6
3. Stuttgart 2 0 0 2 1 4 0
4. Lyon 2 0 0 2 0 6 0
* - vieta, komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūtie vārti, zaudētie vārti, punkti.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com
www.eurosport.com
www.betway.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-23 15:56, pirms 17 gadiem
sopcast programma arii taada ir caur to var skatiities gandriiz , jebkuru speeli. Vnk jaieiiet live.tv ru un viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-23 16:24, pirms 17 gadiem
to Onlinesport
Kapec tu reklame so?????
Cilveku kuri ir seit,zin kur un kas var skatities!!!!

     [+] [-]

, 2007-10-23 16:39, pirms 17 gadiem
nu barcai jāpaņem tad jau var teikt vis ir skaidrs

     [+] [-]

, 2007-10-23 17:08, pirms 17 gadiem
kas tev bukmeiker nepatiik,izpaliidzzigs cilveeks censas paliidzeet,un ne visi ir tik erudiiti kaa tu,labaak ir dazreiz pakluseet!!!! Paldies Onlinesport!!!!

     [+] [-]

, 2007-10-23 17:13, pirms 17 gadiem
to mammal
Es nesaku ka man nepatik!!!
Es vinam prasu kapec to vins dara!!!!!