Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mutu būs gladiators ?

Agris Suveizda

Mutu būs gladiators ?
Adrians Mutu
Foto: AFP

Itālijas "Seria A" klubs "Roma" apstiprinājusi savu interesi par rumāņu futbolistu Adrianu Mutu, izsakot piedāvājumu uzbrucēja pašreizējai komandai "Fiorentina". Visticamāk, ka šis piedāvājums tiks pieņemts.

Jau labu laiku baumoja, ka Itālijas vicečempiones "Roma" interešu lokā ir Rumānijas izlases uzbrucējs Adrians Mutu. Taču līdz šim nebija izteikts reāls piedāvājums. "Fiorentina" sporta direktors Artemio Franki solīja izskatīt šo piedāvāju, taču viņš vēl cer sagaidīt arī citu klubu interesi, lai varētu izvēlēties daudzsološāko variantu. Pašlaik gan reālu piedāvājumu izteikusi tikai "Roma".

"Fiorentina" taktika vienmēr bijusi spēlētāju noturēšana komandā, taču, kad kādam jau paliek 30 gadi un viņš vēlas aiziet, mūsu pienākums ir ieklausīties spēlētāja viedoklī," izteicās Franki.

Darījuma summa gan netiek izpausta, tomēr baumo, ka Florences klubs kompensācijā par Mutu varētu saņemt teju 16 miljonus sterliņu mārciņu.

Adrians Mutu "Fiorentina" sastavā 62 spēļu laikā guvis 33 vārtus un palīdzēja klubam pagājušajā sezonā izcīnīt ceturto vietu "Seria A". Skandalozais uzbrucējs, kurš agrāk ticis diskvalificēts par kokaīna lietošanu, piedalījās arī šā gada Eiropas čempionātā. Spēlē pret Itāliju viņš nerealizēja 11m soda sitienu, kas varēja pavērt Rumānijai ceļu uz ceturtdaļfinālu.

"Es joprojām domās redzu šo pendeli. Man bija neliela depresija vēl divas nedēļas pēc tam. Es šaubos, vai jelkad spēšu aizmirst to brīdi," presē sacīja Mutu, atceroties neveiksmīgo spēles epizodi pret Itāliju.

Izmantotie resursi:
skysports.com
news.bbc.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2008-07-23 11:07, pirms 16 gadiem
patik sis speletajs moz nebutu ķeepajies ar visadiem mesliem speletu vel augstak!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 11:08, pirms 16 gadiem
Jā, Mutu un Terrijam laikam nekad neizdosies aizmirst tās izšķirošās pendeles! Vēl jau arī Trezegē nepaveicās!

     [+] [-]

, 2008-07-23 11:10, pirms 16 gadiem
man tāpat - labs spēlētājs,bet tas kokaīna skandāls rada nesmukumu,Roma gan pa vasaru reāli pastiprinās un tas mani ļoti priecē

  -3 [+] [-]

, 2008-07-23 11:32, pirms 16 gadiem
Man bija neliela depresija vēl divas nedēļas pēc tam...



labi, ka neatsaka atkal pipet zaliti

  +4 [+] [-]

, 2008-07-23 11:33, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Jā, Mutu un Terrijam laikam nekad neizdosies aizmirst tās izšķirošās pendeles! Vēl jau arī Trezegē nepaveicās!

tādu,kam nepaveicās,ir tik daudz. Ne jau tikai šie trīs.

  -2 [+] [-]

, 2008-07-23 11:35, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: tādu,kam nepaveicās,ir tik daudz. Ne jau tikai šie trīs.

Jā, bet šie ir PĒDĒJĀ laikā. Un tik izšķirošos brīžos!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 11:48, pirms 16 gadiem
Fio atkal uz Mutu uzvārās. savāca no mēsliem un tagad nopelnīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 13:24, pirms 16 gadiem
davaj uz priekshu
Jo Romai nav tik daudz naudas lai apmaksatu pareju un maksatu algu - tapec Akvilani visdrizak parcelsies uz Juvi, jo nevar panakt vienoshanos ar Romu par algu.
Atrak janjem Akva - ja nu sho iespeju palaidis garam tad es nezinu ko vispar Sekko & Co var izdarit iznjemot vidusmera speletajus ( piem. Polsens)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-23 13:56, pirms 16 gadiem
Roma nedrīkst izlaist Akvilani no rokām, viņš noteikti ir jāpatur. Totti vēlas redzēt Mutu Romā, nu tad jau lai arī nāk tik šurp.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-23 13:57, pirms 16 gadiem
par tiem sapnjiem - par iistiem romieshiem uzskatu tikai 2 - de rossi un totti.
centraa sissoko un akva ?
btw Alberto nav iisti balsta pussargs - vinjsh ir vairak izvirziits uz centra dalju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 15:24, pirms 16 gadiem
Govermenc rakstīja: Fio atkal uz Mutu uzvārās. savāca no mēsliem un tagad nopelnīs


No meesliem!? Vinji Mutu savaaca no Chelsea!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 15:25, pirms 16 gadiem
Hose, kā domā kurā pozīcījā Ranjeri ieliks Dživinko ?
Klīst baumas ka būs Nedveda maiņa, bet šis jau ir tāds nedaudz atvilkts uzbrucējs, bet Pavels ir tipisks malējais pussargs

  +2 [+] [-]

, 2008-07-23 15:26, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: No meesliem!? Vinji Mutu savaaca no Chelsea!!

nebrauc auzās - viņu Chelsa atlaida un šo paņēma Juve

     [+] [-]

, 2008-07-23 16:02, pirms 16 gadiem
Akvilani formāli Romā spēlē kā balsta pussargs, taču viņš parasti iet tālu uz priekšu, kāmēr otrs balsta pussargs De Rossi paliek vairāk aizmugurē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 16:53, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Grūti pateikt. Cik zinu, tad Džiovinko ir uzbrūkošais pussargs, tāpēc ar to ielikšanu būs ko padomāt. Nedomāju, ka Ranjeri atteiksies no klasiskā uzbrucēju dueta Trezegē-Del Pjero, tāpēc "Juve" visdrīzāk turpinās spēlēt pēc plāna 4-4-2. Ja Akvilāni tomēr nedabūsim, tad Džiovinko visdrīzāk spēlēs kā uzbrūkošais pussargs, bet Sisoko kā pussargs vai balsta pussargs, bet malās būs Nedveds un Komoranezi. Džiovinko esot labs dribls un arī saspēles vadītāja dotības, kas vēl vairāk apliecina, ka viņš varētu spēlēt kā uzbrūkošais pussargs, kas arī ir viņa pamatpozīcija.
Par Nedvedu runājot, ceru, ka vēl viņu nekur nelaidīs (tai skaitā pensijā), bet vajadzības gadījumā manuprāt viņu varēs aizvietot Salihamidžičs.

hmm,
Tika meklēts balsta pussargs un nopirka Polsenu, un Ranjeri izskatas ka spēlēs ar diviem balsta pussargiem uzbrukumu veidojot caur flangiem(protams ja tomēr nepārnāks Akva), kur bus Kamors un Paška.
Hasans ir labais pussargs, bet Nedveds kreisais - tāka nesanāks hasanam mainīt nedvedu.
4-4-2 ir klasika. varētu parbaudes speles pameginat 4-3-3 ar alexu trezu un amauri priekšā.
vienvardsakot ar sastavu vares varieet. protams gribetos lai centraa buutu sissoko un akvilani. neaizmirsti arii par Zanetti kurš manuprāt pagājušo sezonu nospēlēja ļoti labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja