Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Āfrikas futbola zvaigznes aizvadīs labdarības spēli

Āfrikas futbola zvaigznes aizvadīs labdarības spēli
Frederiks Kanutē
Foto: AFP

Mali izlases un Spānijas futbola kluba ''Sevilla'' uzbrucējs Frederiks Kanutē šī gada 13. maijā rīkos labdarības spēli futbolā, lai palīdzētu Āfrikas kontinenta bērniem un nabadzīgākajām ģimenēm.

Mali izlases spēlētājs Kanutē un ANO Bērnu fonds (UNICEF) būs šo spēļu organizētāji. Spēle tiks aizvadīta Spānijas pilsētā Seviļa, ''Sanchez Pizjuan'' stadionā.

''Galvenais šī pasākuma mērķis ir savākt pēc iespējas vairāk ziedojumus, lai palīdzētu Āfrikas bērniem un nabadzīgākajām ģimenēm, kā arī, lai cīnītos pret bērnu mirstību. Kanutē ir arī ieplānojis izveidot bērnu pilsētiņu Bamako pilsētā'', paziņoja UNICEF pārstāvis.

''Spēlē piedalīsies mani draugi no Āfrikas un tādi labākie Āfrikas futbolisti kā Didjē Drogba (Kotdivuāra un ''Chelsea''), Emanuels Adebajors (Togo un ''Arsenal''), Semjuels Eto'O (Kamerūna un ''Barcelona''), Mikaels Esjēns (Gana un ''Chelsea''), kā arī daudzi citi. Visi man paziņoja, ka ar lielāko prieku piedalīsies šāda veida pasākumā'', sacīja 2007. gada labākais Āfrikas futbolists.

Spēles laikā tiks pieminēts arī bijušais ''Sevilla'' kluba aizsargs Antonio Puerta, kurš pērnā gada augustā nomira no sirdstriekas.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-23 11:49, pirms 16 gadiem
OMG. Malacis... Lasot skudriņas skrēja pār kauliem... IDEĀLI. Ceru, ka noderēs...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-23 15:42, pirms 16 gadiem
Sho es jau laicinju atpakalj biju dzirdejis, bet prieks, ka vinjiem prieks!

Par afrikas futbolu!