Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Lazdiņam savainojums pret "Shakhtar", Višņakovam uzvaras vārti

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lazdiņam savainojums pret "Shakhtar", Višņakovam uzvaras vārti
Artis Lazdiņš (pa labi) Dubajā piesaistījis uzmanību ar daudzajiem tetovējumiem.
Foto: http://shakhtar.com

Arta Lazdiņa pārstāvētais Uzbekistānas klubs "Bunyodkor" pārbaudes turnīrā Dubajā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja teju labākajā sastāvā spēlējošo Doņeckas "Shakhtar". Pārbaudes maču aizvadījis arī Aleksejs Višņakovs un viņa "Cracovia". Tieši Višņakova gūtie vārti nodrošināja klubam panākumu.

Arta Lazdiņa "Bunyodkor" šodien noslēdza pārbaudes turnīru "Matchworld Cup". Spēlē par trešo vietu uzbekiem pretī stājās Ukrainas grands Doņeckas "Shakhtar" ar Darijo Srna priekšgalā. Neskatoties uz to, ka pretinieks spēlēja teju vislabākajā sastāvā, tieši "Bunyodkor" pirmie izvirzījās vadībā vēl pirmā puslaika 18. minūtē. Otrajā spēles puse ogļrači rezultātu līdzsvaroja, tomēr pēcspēles sitienu sērijā ar 5:4 pārāki bija Lazdiņa komandas biedri.

Artim Lazdiņam šis mačs gan noslēdzās neveiksmīgi. 45. minūtē viņš guva savainojumu, pēc kā tika nomainīts. Atgādināsim, ka Lazdiņš "Bunyodkor" atrodas uz pārbaudes laiku.

Rīt savu pirmo pārbaudes maču "Illychivets" sastāvā varētu aizvadīt Ritvars Rugins, kuru gaida tikšanās ar citu Ukrainas klubu Poltavas "Vorskla".

Uz treniņnometni Turcijā devies Ivans Lukjanovs kopā ar Sergeju Kožanu un Gdaņskas "Lechia" spēlētājiem un personālu. Kopumā uz turieni aizlidojuši 23 futbolisti.

Alekseja Višņakova pārstāvētais klubs "Cracovia" šodien aizvadīja pirmo spēli "Football Impact Cup" turnīrā. Pretī stājās Gruzijas Tbilisi "Dinamo". Pēc pirmā puslaika poļiem bija divu vārtu pārsvars, kuru noturēt neizdevās. Par komandas glābēju kļuva tieši mūsu Višņakovs, kurš laukumā devās 68. minūtē, kad rezultāts bija 2:2. Jau pēc 15 minūtēm pussargs guva vārtus, kuri arī izrādījās uzvaru nesošie - 3:2! Bravo! Trešdien Višņakovs ar partneriem spēlēs pret Dņepropetrovskas "Dnipro".

Izmantotie resursi:
ФК "БУНЁДКОР" расмий веб-сайти
championat.ru
Официальный сайт ФК «Ильичевец»
  | Marbella Football Center

  +7 [+] [-]

, 2012-01-23 19:36, pirms 13 gadiem
Ceru ka Lazdiņam nekas nopietns ..

  +4 [+] [-]

, 2012-01-23 19:50, pirms 13 gadiem
Višņakovs malacis!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 22:00, pirms 13 gadiem
Višņakova golu var redzēt sliktā kvalitātē
Dinamo Tbilisi 2-3 Cracovia [Football Impact...
sākot no 1:30

     [+] [-]

, 2012-01-23 23:59, pirms 13 gadiem
Liels prieks par Višņakovu, ka nodrošinājis komandai uzvaru. Jācer tik, ka Lazdiņa savainojums nav nopietns un ka viņš varēs turpināt spēlēt pieklājīgajā turnīra ar Bunyodkor. Kādas ziņas no tās puses par Blanku un kazahiem?