Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Maskavas CSKA sadarbībā ar LFF latviešiem veidos nometni

Krišs Upenieks

Maskavas CSKA sadarbībā ar LFF latviešiem veidos nometni
Foto: lff.lv

OKartes Futbola akadēmijas ietvaros Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar Krievijas Premjerlīgas čempioniem Maskavas CSKA laika posmā no 22. – 26.jūlijam LFF mācību un treniņu centrā „Staicele” rīko futbola nometni jaunajiem futbolistiem.

Nometne, kurā piedalīsies arī OKartes Futbola akadēmijas ietvaros šogad veidoto Latvijas reģionālo futbola izlašu dalībnieki, tiek organizēta ar mērķi paaugstināt attiecīgā vecuma Latvijas jauno futbolistu individuālās meistarības līmeni, trenējoties pie augstas kvalifikācijas pieredzējušiem treneriem no Maskavas “CSKA” jaunatnes akadēmijas.

Nometnē piedalīsies kopumā 45 futbolisti vecumā no 12 līdz 14 gadiem un tajā tiks pārstāvēti tādi klubi kā Smiltenes BJSS, FK Jelgava, SK Liepājas Metalurgs, SK Babīte, Tukums 2000/BJSS, Rēzeknes BJSS, FK Saldus, JFC Skonto, Šitika Futbola skola un Staiceles FK. Nometnes laikā plānoti ne tikai treniņi (divas reizes dienā), bet arī teorētiskās nodarbības, testi, interaktīvu uzdevumu veikšana grupās un sacensības. Plānotas arī tikšanās ar Latvijas futbolā pazīstamiem cilvēkiem un futbolistiem. Neizpaliks arī konkursi, kuros nometnes dalībnieki varēs saņemt balvas ar Maskavas „CSKA” un LFF simboliku.

Treniņus piecu dienu garumā Staicelē vadīs pieaicinātie Maskavas CSKA jaunatnes akadēmijas treneri Romāns Hrističs un Andrejs Mirošņičenko (vārtsargu treneris CSKA jaunatnes sistēmā). Abi speciālisti vadīs teorijas nodarbības par tēmām - spēles analīze, sportistu uzturs un režīms, motivācija, kā arī veiks individuālās pārrunas ar futbolistiem un sniegs rekomendācijas turpmākajai attīstībai. Pirmdien, 22.jūlijā, abi minētie speciālisti Latvijas Futbola federācijas ofisā tikās ar LFF ģenerālsekretāru Jāni Mežecki un LFF Sporta direktoru Daini Kazakeviču un saskaņoja šīs nometnes organizatoriskos jautājumus.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-22 17:12, pirms 11 gadiem
Jaunajiem noteikti būs laba pieredze.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-22 19:26, pirms 11 gadiem
666.ru rakstīja: Kas ir šis tauku puisis pa kreisi ?
Domā Daini Kazakēviču, U21 izlases treneri?