Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Žo tuvu pārejai uz Mančesteras ''City''

Žo tuvu pārejai uz Mančesteras ''City''
Žo Čempionu līgas spēlē pret Milānas "Inter"
komandas spēlētāju Kordobu
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Mančesteras ''City'' ir panācis principiālu vienošanos ar Maskavas ''CSKA'' klubu par rekordlielu summu - 25 miljoniem eiro par brazīlieša uzbrucēja Žo pāreju uz Anglijas klubu.

Jau janvārī Mančesteras ''City'' klubs izrādīja lielu interesi par šo 21 gadus veco uzbrucēju, taču tad minētais darījums nenotika. Tagad tiek ziņots, ka abi klubi ir panākuši principiālu vienošanos, kuru ''CSKA'' kluba prezidents Jevgeņijs Giners ir gatavs pieņemt. Darījuma summa tiek lēsta 25 miljoni eiro.

Jau piektdien spēlētāja aģents tikās ar ''CSKA'' kluba vadību, kur abas puses vienojās par minēto pāreju. Tāpat tiek ziņots, ka spāņu ''Valencia'' arī bija ļoti ieinteresēti par šo spēlētāju, taču Maskavas klubs vairs ilgāk negribēja gaidīt un piekrita darījumam ar Mančesteras ''City''.

Tāpat arī pēdējā laikā ir parādījusies informācija, ka ''City'' kluba īpašniekam Takšinam Šinavatram neapmierina pēdējā laikā kluba uzrādītie rezultāti, tāpēc ik pa laikam parādās ziņas par to, ka treneris Svens Gorans Ēriksons vasarā varētu pamest klubu, taču pats treneris tā nedomā.

"Es nemaz neesmu noraizējies par to, vai palikšu klubā," sacīja zviedru futbola speciālists. "Es ticu, ka arī nākamsezon sēdēšu šai pašā krēslā."

Žo pirmais profesionālais klubs bija ''Corinthians'', kuras sastāvā viņš debitēja 2003.gadā. Nospēlēja viņš šajā komandā trīs gadus un pārcēlās uz Maskavas ''CSKA'', kuru sastāvā ir aizvadījis 51 spēli un guvis 29 vārtus. Arī šo sezonu spēlētājs ir iesācis veiksmīgi, jo aizvadītās divās spēlēs viņš ir atzīmējies ar diviem gūtajiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2008-04-22 09:16, pirms 16 gadiem
Nu tas būtu labi!!! Jo vins vel jauns un var ļjoti progreseet!!!
, 2008-04-22 09:19, pirms 16 gadiem
Ja Manchester City atlaidiis Goranu tad chempionu liigu vinjiem neredzeet!!!
, 2008-04-22 09:30, pirms 16 gadiem
City veido lielisku komandu! Tas priecē
, 2008-04-22 10:17, pirms 16 gadiem
jaa eeriksons veido labu komandu, jo arri vinjam labus liidzeklus atveel Takšinam Šinavatram, mosh kadu dienu EPL finishees virs MU, ja atceras tad vinji ir vieniigie kas mu uzvareejushi abaas speelees ieksh EPL
, 2008-04-22 10:25, pirms 16 gadiem
"Es ticu, ka arī nākamsezon sēdēšu tai šai pašā krēslā."

nu izmetiis vinju ar visu kreeslu
, 2008-04-22 10:25, pirms 16 gadiem
Nu vot, par vienu brazili mazak cskaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-22 11:46, pirms 16 gadiem
JĒĒ... Cerams, ka nākamgad spēlēs labi... Viņš zbis spēlētājs vispār ir cik esmu redzējis... Gribētos City CL...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-22 12:53, pirms 16 gadiem
Šķiet Krievijas Premjerlīga pēc šīs sezonas var zaudēt vairākas savas "zvaigznes" - Žo, Vagners Lovs (Fenerbahče šo baigi medī), Pavļučenko (???) un nebrīnīšos, ja arī Aršavinu...
Būvēt jau būvē City sev labu komandu, bet šīs sezonas sākumā viņi arī būvēja... Iztērēja ļoti daudz naudas, sapirka vairākus spēlētājus, bet tāpat šobrīd nav konkurenti "lielajam četriniekam"!! Redzēs, kā būs next season...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-22 16:53, pirms 16 gadiem
Esmu ljoti daudzas reizes redzejis vinju, spelejam CSKA rindas un tiesham labs, tehnisks speletajs!

Manuprat vinjam jau sen vajadzeja pariet uz klases augstaku klubu un shis butu labs variants! Eriksons zina ko dara, M. City atljauties ari var (bet summa nedaudz par astronomisku, bet kapec gan nee)!
Visadi var gadities!
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Neklātienes cīņās izšķirsies Premjerlīgas tituls un Eirokausu ceļazīmes

Šovakar pulksten 18.00 ar desmit spēlēm vienlaicīgi sāksies Anglijas Premjerlīgas 38. jeb pēdējā kārta, kurā izšķirsies čempiontituls un Eirokausu ceļazīmes. Spēļu translācijas ''Go3'' platformā.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".