Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Vilja: ''Ja uz Angliju, tad uz ''Arsenal''''

Vilja: ''Ja uz Angliju, tad uz ''Arsenal''''
Dāvids Vilja
Foto: AP

Spānijas izlases un futbola kluba ''Valencia'' uzbrucējs Dāvids Vilja atklājis, ka, ja viņam būs iespēja spēlēt Anglijas Premjerlīgā, tad Londonas klubs ''Arsenal'' būs galvenā prioritāte, kur turpināt karjeru.

Tiek lēsts, ka šīs sezonas beigās Vilja varētu pamest ''Valencia''.
Trīs gadu laikā ''Valencia'' komandas rindās viņš ir guvis 63 vārtus un tieši tāpēc par viņa pakalpojumiem nopietnu izrāda Eiropas lielākie futbola klubi.

Lai arī nesen ''Valencia'' triumfēja Spānijas kausa izcīņā, Spānijas čempionātā komanda pašlaik atrodas sev neraksturīgajā, necilajā 15. vietā, tikai reto māc šaubas, ka talantīgais spānis varētu pamest savu pašreizējo komandu.

Vislielāko interesi par 26 gadus veco uzbrucēju izrāda Londonas ''Chelsea'' un komandas galvenais treneris Avrams Grants ir izteicies, ka ''Chelsea'' jau gandrīz esot nodrošinājuši viņa spēlēšanu komandā nākamajā sezonā.
Taču pats spēlētājs apgalvo pretējo un atklāj, ka labāk priekšroku dotu spēlēšanai ''Arsenal'' komandas rindās.

''Es ļoti bieži skatos Premjerlīgas spēles un visvairāk man patīk ''Arsenal'' komandas spēle'', sacīja Vilja.
''Man patīk viņu brīnišķīgā saspēle un ātrie pretuzbrukumi. Man šķiet, ka tieši tāda spēle būtu man piemērota'', piebilda Vilja.

''''Valencia'' kluba prezidents Agustīns Morera vienmēr ir teicis, ka nepārdos mani līdz 2008. gada sezonas beigām. Taču tagad, ja būs kāds piedāvājums, es to izmantošu. Esmu izsalcis pēc tā, lai pamēģinātu savus spēkus Premjerlīgā'', atzina Spānijas izlases spēlētājs.

Nesen Vilja bija arī izteicies, ka labprāt spēlētu ''Liverpool'', kur uzbrucēja postenī spēlē viņa tautietis Fernando Toress.
''Ir lieliski spēlēt kopā ar Fernando. Mēs ļoti labi saprotamies laukumā un veidojam skaistu spēli'', atklāja Vilja.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com


, 2008-04-22 15:55, pirms 16 gadiem
vot vecim atieksme...tikai uz arsenal...ja uz vaciju tad tikai uz Bayern...
, 2008-04-22 15:58, pirms 16 gadiem
ja uz Latviju, tad tikai uz Skonto
, 2008-04-22 16:06, pirms 16 gadiem
Nu b** tikko tik nopirku viņa Valencia kreklu Nu katrā ziņā - lai vaicas!!
, 2008-04-22 16:06, pirms 16 gadiem
Nu tad tik jāsāk steidzīgi mācīties franču valoda, noderēs
Domāju, ka labāk būtu uz Spurs gājis. Tie arī smuki spēlē, pie tam abi treneri runā spāniski, vieglāk būtu...
, 2008-04-22 16:16, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Nu tad tik jāsāk steidzīgi mācīties franču valoda, noderēs
Domāju, ka labāk būtu uz Spurs gājis. Tie arī smuki spēlē, pie tam abi treneri runā spāniski, vieglāk būtu...

ka tad...
, 2008-04-22 16:34, pirms 16 gadiem
Pareiza izvele
, 2008-04-22 16:41, pirms 16 gadiem
Pareiza izvēle Arsenal no premjerlīgas ir viss normālākais klubs Galvenais lai vinjsh neiet uz MU Barcu Chelseu
, 2008-04-22 16:47, pirms 16 gadiem
Tas būtu super!!!
, 2008-04-22 18:26, pirms 16 gadiem
Shis raksts vaards vaardaa ir vecs, kaa pasaules veesture.. liidz ar to ir zinaama arii Vengera reakcija uz sho un vinja attieksme ir noraidosa - I'm not in transfer market for Villa! no vienas puses zinot Vengera transfeeru politiku, likumsakariigs gaajiens, bet no otras puses strikeris ir vajadziigs kaa eest, it iipasi padomaajot par traumu situaaciju - Eduardo ir liidz naakosaa gada saakumam kaa minimums aaraa un nevaram jau paredzeet, kaa vinjs atgrieziisies speelee.... RvP - negribu buut tik pesimistisks, bet saubos vai vinjs naakoso sezonu spees beidzot aizvadiit liidz galam normaali un bez lielaam veseliibas likstaam (tpu tpu tpu ceru ka tagad runaaju mulkjiibas)... Bendtners - rezervists nekas vairaak! kas paliek - Walcott? Vengers runaa par vinju kaa par strikeri, bet izmanto praktiski tikai RW.... Paliek tikai Ade, kurs regulaari un par laimi bez lielaam traumaam speelee.... tas nav normaali un lai nebuutu naakosaa gada beigaas jaakunkst par taam traumaam, dereetu strikeris! ja ne Villa, tad kaads cits...

p.s. tas par Pool - tas vinjam ir kaa rezerves variants - ja Arsenal vinju uzmet, kaa arii Arseens ir izdariijis, tad vinjs gribot paareju pie Torresa! un Chelsea - Chelsea vinja aciis izskataas peec 0, taa kaa vinji var savus piedaavaajumus necensties izteikt!
, 2008-04-23 10:48, pirms 16 gadiem
protams shaada attieksme glaimo, bet tad jau redzeees, kaa buus. var jau atkal atrakt kaadu viduveejiibu belgju vai shveices liigaas un uztaisiit par zvaigzni paaris gados Arsenaala laboratorijaa, bet uz doto mirkli vajag pieredzeejushu strikeri kaa eest
, 2008-04-23 16:58, pirms 16 gadiem
Romka var iedot tādu summiņu, ka viņa domas krasi mainās
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Neklātienes cīņās izšķirsies Premjerlīgas tituls un Eirokausu ceļazīmes

Šovakar pulksten 18.00 ar desmit spēlēm vienlaicīgi sāksies Anglijas Premjerlīgas 38. jeb pēdējā kārta, kurā izšķirsies čempiontituls un Eirokausu ceļazīmes. Spēļu translācijas ''Go3'' platformā.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
5

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".