Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

papildināts Perepļotkinam vārti un uzvara pār "Anzhi", Lazdiņš pret "Shakhtar"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Perepļotkinam vārti un uzvara pār "Anzhi", Lazdiņš pret "Shakhtar"
Andrejs Perepļotkins (pa kreisi) pēc iesišanas "Anzhi"
Foto: http://fc-anji.ru

Vairāki Latvijas futbolisti aizvadījuši spēles ārzemju klubu rindās. Uzvara pār bagāto Mahačkalas "Anzhi" Andreja Perepļotkina "Nasaf", bet Perepļotkinam gūti vārti. Oskaram Kļavam pilna spēle Naļčikas "Spartak" rindās.

Andreja Perepļotkina uzbeku klubs "Nasaf" aizvadījis divas pārbaudes spēles ar spēcīgiem Austrumeiropas klubiem - Harkovas "Metalist" un Mahačkalas "Anzhi". Pret ukraiņiem tika piedzīvots zaudējums ar 0:2, bet Perepļotkins bija viens no manāmākajiem vīriem uz laukuma. Vienreiz viņš guva arī vārtus, taču tika fiksēta strīdīga aizmugure. Vēl vairākas reizes viņš izvirzīja lieliskās sitiena pozīcijās partnerus, kā arī sita bīstami pats.

Šodien "Nasaf" samēroja spēkus ar Mahačkalas "Anzhi". Savainojuma dēļ pretinieku rindās nespēlēja Samuels Eto'o, toties vienu puslaiku aizvadīja Roberto Karloss. "Nasaf" izcīnīja panākumu ar 2:1, pie tam šo spēli klātienē vēroja pazīstamais argentīnietis Djēgo Maradona. Perepļotkins jau trešajā spēles minūtē atklāja rezultātu (pirmais piesteidzās pie vārtsarga atsistās bumbas), bet pretinieks ātri atspēlējās (izcēlās bijušā Daugavpils "Daugavas" galvenā trenera Leonīda Nazarenko audzēknis Šamiļs Lahijalovs). Uzvaru Perepļotkinam ar kompāniju nodrošināja precīzs sitiens 82. minūtē!

Dubajā "Bunyodkor" rindās pārbaudi turpina iziet Artis Lazdiņš. Viņš nospēlēja 56 minūtes, bet uzbeki izcīnīja minimālu panākumu pret "Neuchatel Xamax" - 1:0. "Match World Cup" turnīra spēlē par trešo vietu "Bunyodkor" gaida tikšanās ar Doņeckas "Shakhtar".

90 minūtes Naļčikas "Spartak" rindās aizvadīja Oskars Kļava. Mačs pret Kazahstānas "Taraz" noslēdzās ar rezultātu 1:1.

90 minūtes Kijevas "Dynamo" jaunatnes sastāvā Vitālijam Jagodinskim, bet vienībai panākums ar 3:1 pret "Ednist". Valērijs Šabala, kurš iepriekšējās spēlēs nerealizēja pāris labus vārtu gūšanas momentus, šoreiz nespēlēja.

Voroņežas "Fakel" ar Juri Laizānu sastāvā piekāpās kazahu "Kairat", kura rindās cer nostiprināties Kristaps Blanks - 1:2.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ФК «Анжи»
sports.kz
Футбольный клуб «Кайрат», Алматы
fcnasaf.uz
ФК "БУНЁДКОР" расмий веб-сайти
Официальный сайт ФК Факел Воронеж - Главная...

  +6 [+] [-]

, 2012-01-22 19:20, pirms 13 gadiem
Uz mūsu talantu pat Djēgo Maradona atbrauca paskatīties .

  -4 [+] [-]

, 2012-01-22 19:21, pirms 13 gadiem
Pirms brīža Pļotka vēl nebija nemaz sākumsastāvā, varbūt izgājis uz maiņu otrajā puslaikā...

  +7 [+] [-]

, 2012-01-22 19:21, pirms 13 gadiem
Andrejs bruģē ceļu uz gada futbolista godu...

  +5 [+] [-]

, 2012-01-22 20:34, pirms 13 gadiem
Perepļotkins manāmi uzlabojis savu sniegumu pēc pievienošanās Nasaf. Rezultatīvākais komandas spēlētājs pērn, otrā vieta Uzbekistānas čempionātā (aiz Lazdiņa Bunyodkor), vēl Āzijas kauss. Nav slikti - jāsaka atklāti. Lai arī kā viņš būtu iepriekš nopelts, šoreiz jāuzteic.

Ceru, ka Jagodinskim un Šabalam izdosies pārliecināt Kijevas Dynamo par savu lietderību. Jagodinska variants gan laikam šobrīd šķiet reālāks. Tajā sistēmā iekšā tikt būtu patiešām lieliski.

Pozitīvi vērtētu arī Blanka došanos uz Kazahstānu. Skonto pēdējā laikā viņu mocījušas traumas un nav izdevies parādīt visu, uz ko viņš ir spējīgs, tāpēc varbūt vides maiņa palīdzētu, gluži tāpat kā iepriekš minētajam Perepļotkinam.

Nevaru gan līdz galam izdomāt, kā, lai vērtē Lazdiņa pievienošanos uzbekiem. Viņam ir potenciāls un, manuprāt, vajadzētu doties rietumu virzienā. Bunyodkor kā komanda ir ļoti laba, un pāreja uz turieni būtu labs variants, bet personīgi es kaut kā redzu Lazdiņu spēlējam rietumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja