Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Romanovs uz soliņa, "Dinamo" uzvar

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rumānijas čempionātā futbolā šovakar Deniss Romanovs kārtējo reizi palika uz rezervistu soliņa, bet viņa Bukarestes "Dinamo" izcīnīja uzvaru pār "Pandurii" - 1:0.

Uzvaras vārtus Bukarestes "Dinamo" labā pirmā puslaika vidū guva Margaritesku. Deniss Romanovs, kā allaž, maču vēroja no rezervistu soliņa, kamēr vārtos nevainojami stāvēja rumāņu pamatvārtsargs Bogdans Lobonts.

Pēc 10 aizvadītām spēlēm "Dinamo" ar 20 punktiem gan ieņem tikai 6. vietu, bet līdere ir "Poli Timisoara", kas 11 spēlēs izcīnījusi 24 punktus. Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs jau trešdien, kad viesos tiksies ar "Farul Constanta".

Nesen intervijā rumāņu presei Romanovs izteica apmierinātību un prieku, ka komandas galvenais treneris ir kādreiz pazīstamais itāļu futbola vārtsargs Valters Zenga. Zenga esot bijis Romanova elks bērnībā, un tagad pēc treniņiem bieži vien Zenga Romanovam velta laiku individuālajiem treniņiem un nodarbībām, ar ko, protams, Romanovs ir ļoti apmierināts. Atgādinām, ka nesenā pagātnē Romanovs rumāņu presē izteicās, ka ziemas transfēru periodā varētu pamest rumāņu klubu, jo maz tiek pie spēlēšanas. Tiesa gan, nav izslēgts, ka to pašu varētu izdarīt arī pamatvārtsargs Lobonts, pēc kura pakalpojumiem gribētāju netrūkstot.

Rumānijas čempionāts futbolā.
11. kārta.

Universitatea Craiova 1 - 1 Universitatea Cluj
Gloria Buzau 0 - 1 Dacia Mioveni
Poli Timisoara 4 - 1 Otelul Galati
Politehnica Iasi 0 - 2 Rapid Bucuresti
Ceahlaul Piatra-Neamt 1 - 1 FC Vaslui
Pandurii 0 - 1 Dinamo Bucuresti
Farul Constanta 1 - 0 UT Arad
CFR Cluj 2 - 0 Unirea Urziceni

Izmantotie resursi un foto:
www.dinamomania.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-10-21 22:43, pirms 17 gadiem
Tā nu tas ir