Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

JFC Skonto trešais čempionu tituls

Andrejs Siliņš

”JFC Skonto” U-15 komanda, ar 3:2 uzvarot savus tuvākos sekotājus turnīra tabulā Rīgas Futbola skolu, kārtu pirms ”Nordea” Latvijas Jaunatnes čempionāta beigām, nodrošināja sev pirmo vietu.

”JFC Skonto” šis bija trešais čempionu tituls šajā sezonā. Aleksandra Basova vadītos skontiešus vadībā izvirzīja Kirils Grigorovs, taču minūti pirms pārtraukuma RFS panāca neizšķirtu, bet pēc pārtraukuma izvirzījās vadībā ar 2:1. Andrejs Omeļjanovičs no jauna līdzsvaroja abu komandu izredzes uz panākumu, bet dažas minūtes mača beigām Nikolajs Zaicevs nodrošināja ”JFC Skonto” uzvaru ar 3:2.

”JFC Skonto” par ”Nordea” Latvijas Jaunatnes čempioniem šosezon kļuvuši U-9, U-15 un U-18 grupās. Vienīgā, kurā nav zināmi čempioni, ir U-13 grupa, kurā uz titulu pretendē ”JFC Skonto” un ”Liepājas metalurgs”.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-21 13:26, pirms 17 gadiem
es varētu spēlēt ar viņiem

     [+] [-]

, 2007-10-21 14:45, pirms 17 gadiem
:X :X :X