Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV kanālā UEFA Eiropas līga, LČ pludmales volejbolā, Futbola virslīga

Sportacentrs.com TV kanālā UEFA Eiropas līga, LČ pludmales volejbolā, Futbola virslīga
Gints Freimanis
Foto: Nora Krevneva

Šonedēļ Sportacentrs.com TV kanāls piedāvā UEFA Eiropas līgas 2. kārtas spēli starp “FK Jelgava” un Bratislavas “Slovan” komandām, Latvijas čempionāta finālposmu pludmales volejbolā, kā arī futbola virslīgas dueli starp Metta/LU un BFC Daugavpils.

UEFA Eiropas līga: FK Jelgava – Bratislavas “Slovan”
Pirmajā spēlē izbraukumā “Jelgavai” pret “Slovan” - komandu, kas 2013. un 2014. gadā uzvarēja Slovākijas čempionātā, bet pērn ierindojās otrajā vietā - izdevās nosargāt neizšķirtu. Atbildes spēlē šo ceturtdien, 21. jūlijā, Jelgavā latviešiem derēs jebkura uzvara, tomēr rezultatīvs neizšķirts, pat 1:1, būs par labu Bratislavas "Slovan". Uz šo spēli visas 1560 skatītāju vietas Zemgales OC stadionā būs aizņemtas, taču spēli vari skatīties Sportacentrs.com TV kanālā!

Tiešraides sākums Sportacentrs.com TV kanālā 18:30.

Futbola virslīga: Metta/LU – Daugavpils
Šo sestdien, 23. jūlijā, Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā norisināsies Latvijas futbola virslīgas cīņa starp Metta/LU un BFC Daugavpils vienībām. Mača tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā no 19:00.

Latvijas čempionāta finālposms pludmales volejbolā
Latvijas čempionāta finālposms šogad neierasti norisinās sezonas vidū - 24. jūlijā. Sakarā ar Rio olimpisko spēļu norisi augustā, organizatori vēlas panākt maksimāli spēcīgāko dalībnieku līdzdalību Latvijas čempionāta finālposmā. Šis būs vienīgais Latvijas čempionāta posms, kurā piedalīsies arī Latvijas olimpiskais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Viņiem konkurenci mēģinās sastādīt Toms Šmēdiņš / Aleksandrs Solovejs, Mārtiņš Pļaviņš / Haralds Regža, kā arī citi Latvijas vadošie dueti. Interesantas cīņas smiltīs risināsies arī dāmu konkurencē, kur dalībnieču sastāvs arī ir visai spēcīgs. Latvijas čempionāta finālposms no visiem citiem posmiem atšķiras ar vienu – šajā turnīrā tā dalībnieki cīnās ne tikai par organizatoru sarūpētajām naudas balvām, bet arī par Latvijas čempionu tituliem.

Tiešraidi 24. jūlijā skaties Sportacentrs.com TV kanālā no 14:00.