Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Shinnik" vadība noliedz, ka Jurana pozīcijas klubā esot apdraudētas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Shinnik" vadība noliedz, ka Jurana pozīcijas klubā esot apdraudētas
Sergejs Jurans
Foto: championat.ru

Jaroslavļas "Shinnik" futbola kluba preses dienests ir veicis publisku paziņojumu. Šajā paziņojumā tiek ziņots, ka komandas galvenajam trenerim netiek likti nekādi šķēršļi, kas varētu viņam liegt labi veikt savus pienākumus.

"Shinnik" kluba paziņojums tika izplatīts, jo pēdējā laikā plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, kas nomelnoja "Shinnik" klubu un tā vadību. Paziņojumā galvenā tēma bija komandas galvenais treneris - Sergejs Jurans.

"Ar Sergeju Juranu kontraktu noslēdzām 2008. gada februārī. Tagad klīst baumas, ka klubs vēlas treneri atlaist, bet tā nav taisnība. Acīmredzot, kluba vadībai jau agrāk vajadzēja izskaidrot visiem kāda tad ir situācija klubā.

Klubs ne tiešā, ne netiešā veidā nav izvirzījis nekādas prasības, nekādus ultimātus trenerim sakarā ar viņa turpmāko darbu klubā, neesam izvirzījuši nekādas pārbaudes laika prasības. Tas pats attiecas uz transfēru politiku. Pats Sergejs Jurans nodarbojas ar šīm lietām. Kluba vadība nav atteikusi trenerim nevienu spēlētāju, ko viņš ir vēlējies.

Diemžēl problēma ir tā, ka mums nav sponsora, tādēļ visi transfēru jautājumi tiek risināti saprāta robežās. Šīs robežas gan nav pārāk plašas. Kluba vadība dara visu iespējamo, lai situāciju uzlabotu. Tāda pati problēma ir ar laukuma uzlabošanu, jo Jaroslavļā klimats nav pārāk labvēlīgs, tādēļ ir nepieciešamas finanses. Lūk tieši finanses ir kluba galvenā problēma.

Kopumā kluba vadība ir apmierināta ar komandas sniegumu un cer, ka atbalstītāji turpinās atbalstīt komandu arī turpmāk," teikts kluba oficiālajā paziņojumā. Atgādināsim, ka "Shinnik" kluba rindās spēlē divi Latvijas futbolisti - Igors Stepanovs un Juris Laizāns.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-04-22 06:25, pirms 16 gadiem
JUrans shitaa ruka a Shinnik.. jaunpienaceeji un shitik labi spele.. protams ka Jurans jaatlaizh..!

     [+] [-]

, 2008-04-22 07:44, pirms 16 gadiem
ervains91 rakstīja: JUrans shitaa ruka a Shinnik.. jaunpienaceeji un shitik labi spele.. protams ka Jurans jaatlaizh..!

duraks esi? Jurans ir viens no labakajiem treneriem Krievijaa, kursh spej izveidot no diez kadiem speletajiem ljoti labu komandu, kas spej lidzvertigi spelet ar jebkuru komandu Krievijas ligaa!!!

     [+] [-]

, 2008-04-22 16:44, pirms 16 gadiem
..saprāta robežas .. nav pārāk plašas ..
Labi teikts!

     [+] [-]

, 2008-04-22 17:14, pirms 16 gadiem
Andress rakstīja: duraks esi? Jurans ir viens no labakajiem treneriem Krievijaa, kursh spej izveidot no diez kadiem speletajiem ljoti labu komandu, kas spej lidzvertigi spelet ar jebkuru komandu Krievijas ligaa!!!

tu ne taa mani saprati!