Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Aston Villa'' vēlas milzi Zigiču

''Aston Villa'' vēlas milzi Zigiču
Nikola Zigičs
Foto: AP

Spānijas futbola klubs ''Valencia'' saņēmis vēsti no Anglijas - Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' vēlas iegādāties spāņu komandas un Serbijas izlases uzbrucēju Nikolu Zigiču.

2,02 metrus garais uzbrucējs jau labu laiku piesaista vairāku Anglijas Premjerlīgas klubu uzmanību. Nesenā pagātnē interesi par viņu izrādīja ''Bolton Wanderers'', ''Fulham'' un ''Manchester City''. ''City'' jau bija gatavi vienoties par nosacījumiem un parakstīt ilgtermiņa līgumu ar serbu, taču pats spēlētājs tomēr priekšroku deva Spānijas čempionātam un ''Valencia''.

''Valencia'' Zigičs pievienojās pērnā gada vasarā, taču komandas rindās aizvadīja tikai 14 spēles un guva tikai vienus vārtus. Pirms tam vienu sezonu 27 gadus vecais futbolists pārstāvēja citu Spānijas komandu ''Racing Santander'', kuras sastāvā aizvadīja 32 spēles un guva 11 vārtus.

Zigičs jau ticis informēts, ka jaunā ''Valencia'' komandas galvenā trenera Unaī Emerija plānos viņš nākamajā sezonā diemžēl neietilpst.

Jau vairāku mēnešu garumā tiek runāts, ka Zigičs varētu pārcelties uz Angliju.
Tagad viņu savas komandas rindās vēlas redzēt ''Aston Villa'' kluba vadība un tuvākajās dienās varētu jau būt skaidrs, vai Zigičs veidos iespaidīgu uzrukuma duetu kopā ar norvēģi Džonu Kerjū.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-21 01:19, pirms 16 gadiem
Zigičs ir totāls muģila. Villa viņš galīgi nav vajadzīgs!

     [+] [-]

, 2008-07-21 01:21, pirms 16 gadiem
Varētu iet uz Boltonu aizvietot Anelku!