Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ujfaluši pārcelsies uz Spāniju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ujfaluši pārcelsies uz Spāniju
Tomašs Ujfaluši (pa kreisi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Viens no labākajiem Čehijas izlases futbolistiem Tomašs Ujfaluši ir paziņojis, ka jau nākamsezon spēlēs Spānijā.

Ujfaluši līdz šim spēlēja Itālijas A Sērijā, pārstāvot "Fiorentina" komandu. Šajā komandā Tomašs spēlē jau kopš 2004. gada, bet tagad ir nolēmis pārcelties uz kādu no Spānijas klubiem. Madrides "Atletico" tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem uz Čehijas izlases aizsarga iegūšanu.

"Es vēl neesmu nolēmis, kurā komandā es spēlēšu, bet tas noteikti būs Spānijā," izteicās Tomašs. Tāpat informāciju, ka Ujfaluši pametīs Itālijas komandu apstiprināja arī "Fiorentina" kluba mājaslapa.

"Ujfaluši ir aizvadījis savu pēdējo spēli "Fiorentina" sastāvā. Mēs gribam pateikties Tomašam par viņa milzīgo ieguldījumu mūsu panākumos pēdējos četros gados. Tas ir lielisks futbolists, bet vēl svarīgāk ir tas, ka viņš ir arī lielisks cilvēks," tiek ziņots kluba mājaslapā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-20 22:47, pirms 16 gadiem
Labs aizsargs un tiesham iesaku Atletico! Piemerota vieta!

     [+] [-]

, 2008-05-21 19:31, pirms 16 gadiem
gan jau ka VAlencia vai Villareal