Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Visi 12 laukumā gājušie "Dinamo Rīga" spēlētāji saņēmuši pagaidu diskvalifikācijas

Emils Ozerinskis

Visi 12 laukumā gājušie "Dinamo Rīga" spēlētāji saņēmuši pagaidu diskvalifikācijas
Raens Tālbergs guva vārtus "Dinamo Riga" skandalozajā spēlē pret tukumniekiem. Foto: LFF

Latvijas futbola federācijas (LFF) Godīgas spēles un ētikas komiteja noteikusi pagaidu diskvalifikācijas visiem 12 spēlētājiem, kuri "Dinamo Rīga" sastāvā devās laukumā skandalozajā 7. oktobra spēlē pret "Tukuma" dublieriem.

Pirms divām nedēļām futbola sabiedrību pāršalca aizdomu ēna par negodīgiem notikumiem "Nākotnes" līgas turnīra spēlē starp "Dinamo Rīga" un "Tukums 2000 II". Pēc pirmā puslaika uzvarēšanas ar 3:0, dinamieši ļoti negribīgi aizvadīja spēles otro puslaiku un ielaida četrus vārtus, zaudējot ar 3:4.

LFF ar partneriem un atbildīgajām institūcijām ir uzsākusi iekšējo izmeklēšanu, bet "Dinamo Rīga" vadība atsaukusi komandu no dalības Nākotnes līgas turnīra.

Izvērtējot komitejas pieaicināto ekspertu atzinumus un veicot pārrunas ar vairākām iesaistītajām pusēm, kā arī analizējot pieejamos UEFA un totalizatoru monitoringa ziņojumus, noteikts, ka līdz komitejas lēmuma pieņemšanai visiem 12 laukumā gājušajiem "Dinamo Riga" futbolistiem noteiktas pagaidu diskvalifikācijas. Komiteja lietu izskatīs līdz ne vēlāk kā 1. decembrim. Diskvalifikācijas laikā visiem minētājiem spēlētājiem liegts piedalīties jebkādās ar futbolu saistītās aktivitātēs.

Diskvalifikācijas saņēmuši gruzīnu vārtsargs Vaktangs Jomidava un viņa tautietis Badri Lolula, ukrainis Dmitro Jefimenko, kā arī vietējie spēlētāji Aleksandrs Kartišovs, Georgijs Sačkovs, Daniels Fedorovičs, Artūrs Ļotčikovs, Ričards Kauliņš, Markuss Kalniņš, Lūkass Gandzs, Raens Tālbergs un uz maiņu nākušais Edgars Brics. Vārtus pirmajā puslaikā guva Kalniņš, Granzs un Tālbergs.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17175/vairakie...

     [+] [-]

, 2023-10-20 13:14, pirms pusgada
ģī ī ī ī īnāāāāmōōōō !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 15:03, pirms pusgada
Nez, kurš apmācīja -gruzīni mūsējos, vai letiņi gruzīnus
Padomju laiki atgriežas

     [+] [-]

, 2023-10-20 15:23, pirms pusgada
Eiropas Hokejs rakstīja: Par to ka apstākļu sakritības dēļ sakrita goli?????
Slimais Latvijas futbols var nospragt
Tu tos pēdējo golu video redzēji?

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 16:12, pirms pusgada
Neonz rakstīja: Tu tos pēdējo golu video redzēji?
Iedo linku!

  +1 [+] [-]

, 2023-10-20 17:07, pirms pusgada
Kāds var iedot linku kur var redzēt golus? Paldies.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-20 17:14, pirms pusgada

     [+] [-]

, 2023-10-20 19:58, pirms pusgada
Nepatīkami,bet fakts.Dinamo Rīga sezonas gaitā nomainīja gandrīz visu komandu,lai uzlabotu rezultātus,tas arī izdevās,bet arī šie ķērās pie netīrām spēlītēm.Manuprāt arī pirmais Rīgas Dinamo sastāvs spēlēja netīras spēlītes,lai gan oficiāli par to netika runāts.Tas gan mans subjektīvais viedoklis.Agri vai vēlu,kamolam vienmēr gals atradīsies.