Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Krievija pusfinālā, Spānija tuvu tam

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šodien Eiropas čempionātā telpu futbolā vietu pusfinālā nodrošinājusi Krievijas izlase, kas ar 4:1 apspēlēja ukraiņus. Otrā grupas mačā spāņi nospēlēja neizšķirti 1:1 ar serbiem.

Krievijas - Ukrainas mača 1. puslaikā ritēja ļoti līdzīga un piesardzīga spēle. Vairāk bumbu kontrolēja krievi, bet ukraiņi gaidīja savas pretuzbrukumu iespējas. Pēdējā puslaika minūtē Ukraina to sagaidīja, taču pati uzbrukuma izskaņa neizdevās, bet Krievija deva nāvējošu prettriecienu - 1:0. Otrajā puslaikā ukraiņi visādi mēģināja lauzt spēles gaitu (iesaistot uzbrukumā arī vārtsargu), taču nekas labs no tā nesanāca - kādus no vārtiem guva arī krievu vārtsargs (tukšos vārtos), un galu galā Krievija svinēja uzvaru ar 4:1.

Dramatiskāki notikumi risinājās otrajā grupas mačā. Titulētie spāņi atradās vadībā ar 1:0 pret serbiem un uzvaras gadījumā līdz ar krieviem priekšlaicīgi būtu nodrošinājuši vietu pusfinālā. Taču 37 sekundes pirms spēles beigām Predrags Rajičs panāca izlīdzinājumu - 1:1. Šis neizšķirts saglabā izredzes Serbijai, tiesa, nelielas. Trešajā spēļu kārtā Serbijai jāuzveic sīksto Ukrainu, Spānijai ir jāzaudē Krievijai, pie tam ar šīm abām spēlēm Serbijai attiecībā pret Spāniju jālikvidē sešu vārtu pārsvars (Serbija 1. kārtā Krievijai zaudēja ar divu vārtu starpību, bet Spānija ar četriem vārtiem uzvarēja Ukrainu).

Eiropas čempionāts telpu futbolā.
B grupa.
Pirmo divu kārtu rezultāti.
Spānija - Ukraina 6:2
Krievija - Serbija 5:3
Krievija - Ukraina 4:1
Spānija - Serbija 1:1

Turnīra tabula.
1. Krievija 2 6
2. Spānija 2 4
3. Serbija 2 1
4. Ukraina 2 0

Izmantotie resursi:
www.uefa.com
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-20 00:04, pirms 17 gadiem
ja serbi labi turejas pret spaniem un pedeja min guva vartus un izlidzinaja rezultatu,ne nu spaniem bija milzigs parsvars pasi vainigi,bet nu tapat jau ieklus nakamaja karta,saja gadijuma pusfinala.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-20 00:23, pirms 17 gadiem
redzēju kā serbi iesit! izspēlēja stūri baigi labi un kādu minūti pirms beigam izlīdzināja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-20 01:17, pirms 17 gadiem
Serbi baigie malači, īnijās līdz galam, kā īsti veči. Prieks arī par Krieviem. Spānija pagaidām nepārliecina, nu vismaz itāļi izskatās labāk par viņiem. Būs laba spēle Krievija-Spānija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja