Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Roma'' galvenā trenera amatā apstiprina bijušo ''Torino'' stratēģi Juriču

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Roma'' galvenā trenera amatā apstiprina bijušo ''Torino'' stratēģi Juriču
Ivans Juričs. Foto: AS Roma

Itālijas A sērijas kluba ''Roma'' galvenā trenera amatā apstiprināts horvātu stratēģis Ivans Juričs, kurš iepriekšējās sezonās strādāja citā Itālijas augstākās līgas klubā ''Torino''.

Vakar vēstījām, ka Itālijas galvaspilsētas kluba vadība pēc neveiksmīgā sezonas sākuma nolēmusi šķirties no līdzšinējā galvenā trenera un kluba leģendas Danieles de Rosi pakalpojumiem. Viņa vietā uz ''Roma'' komandtiltiņa stāsies horvātu stratēģis Ivans Juričs.

Juričs kā ''Torino'' galvenais stūrmanis bija no 2021. gada jūlija līdz šā gada jūnijam. 122 spēlēs horvāta vadībā ''Torino'' tika pie 44 uzvarām, 37 neizšķirtiem un 41 neveiksmes.

Karjeras laikā 49 gadus vecais horvāts bijis arī galvenā trenera asistents Milānas ''Inter'' un ''Palermo'' komandās, bet par galveno treneri strādājis arī ''Mantova'', ''Crotone'', ''Genoa'' un ''Verona'' vienībās.

''Roma'' nākamo maču aizvadīs 22. septembrī, kad A sērijas ietvaros mājās spēlēs pret Udīnes ''Udinese''. Trīs punkti četros mačos romiešus ierindo 16. vietā starp 20 klubiem Itālijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.asroma.com/en/news/7191...