Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Revolution" spēlētāji aiztur likumpārkāpēju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Revolution" spēlētāji aiztur likumpārkāpēju
Ņūinglendas "Revolution"
Foto: AP

Kā ziņo ASV Interneta portāli, Augstākās Futbola Līgas (MLS) komandas Ņūinglendas "Revolution" spēlētāji ir palīdzējuši notvert kādu likumpārkāpēju, kurš rīkoja nekārtības lidmašīnā.

Incidents notika lidmašīnā, kura lidoja no Bostonas uz Losandželosu, taču nekārtību cēlāja dēļ, tā bija spiesta nolaisties Oklahomā, jo tās pilots uzskatīja, ka turpmākais lidojums ir pakļauts briesmām.

Kā vēsta Federālā Izmeklēšanas Biroja (FBI) pārstāvji, tad kāds apmēram 20 gadus vecs jaunietis no sākuma izģērbās, bet vēlāk mēģināja atvērt lidmašīnas rezerves izeju, taču tika apturēts pateicoties citiem lidmašīnas pasažieriem, kuru skaitā bija arī Ņūinglendas "Revolution" futbola komandas spēlētāji.

Kā stāsta Ņūinglendas komandas pārstāvji, tad jau iepriekš šis cilvēks uzvedies dīvaini, bet, kad viņš izģērbās un "Revolution" vienības menedžeris Kreigs Tronbergs viņam sacīja, lai viņš iet un apģērbjas, jaunais cilvēks sācis lamāties.

"Kad viņš staigāja kails un lamājās, tas likās savādi", sacīja futbola komandas trenera asistents Maikls Bērnss, "taču, kad viņš sāka aiztikt rezerves izejas rokturi, tas jau kļuva bīstami."
Lai netiktu apdraudēta 158 lidmašīnā esošo cilvēku drošība, daži futbolisti, kopā ar citiem cilvēkiem notvēra šo nekārtību cēlāju un nodeva to Oklahomas policijas rokās.

Atgādināsim, ka Ņūinglendas vienība no savām mājām devās uz Losandželosu, jo jau rīt, dienfidkalifornijā, viņiem būs jāaizvada kārtēja MLS čempionāta spēle ar "Chivas USA" vienību.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  +4 [+] [-]

, 2008-07-19 23:32, pirms 16 gadiem
Varoņi! Kautkāds slimais! Pa pliko vazājas pa lidmašīnu!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 04:18, pirms 16 gadiem
Neliela PR kampaņa arī komandai