Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Thun" futbolists ir saņēmis sodu par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgo

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šveices futbola kluba "Thun" futbolists, kura vārds netiek izpausts, tiek turēts aizdomās par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgu meiteni.

Klubs negrib izpaust apsūdzētā futbolista vārdu, bet ir baumas, ka tas ir viens no kluba leģionāriem, acīmredzot, senegālietis.

Pagāšgad Šveices policija arestēja 21 cilvēku, kuri tiek turēti aizdomās par seksuālām attiecībām ar personām, kuras nav sasniegušas 16 gadu vecumu.

"Spēlētājs mūs pārliecināja, ka viņam nav nekādu saistību ar šo noziegumu. Bet tā kā tiesā viņš tika izprašņāts nevis kā liecinieks, bet gan apsūdzētais, kluba vadība nolēma viņu sodīt un aizliedza viņam piedalīties kluba treniņprocesā," tā atzina kluba vadošās amatpersonas.

Tas nav pirmais gadījums, kad kāds no kluba spēlētājiem tiek iesaistīts līdzīgos skandālos. Viens no spēlētājiem tika sodīts par to, ka viņš noskūpstīja kādu no kluba fanu biedrenēm.

Šveices likumos ir aizliegtas jebkādas seksuālas attiecības ar personu, kurai nav 16 gadu, ja gadu starpība pārsniedz trīs gadus. 2005. gadā "Thun" kļuva par mazāko klubu, kurš jebkad ir kvalificējies UEFA Čempionu līgas grupu turnīram.

Izmantotie resursi:
iht.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-19 21:39, pirms 16 gadiem
Tajaa Shveicee visai piseliigas lietas notiek