Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ramoss: ''Kādam būs jāaiziet''

Ramoss: ''Kādam būs jāaiziet''
Huande Ramoss
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Tottenham Hotspur'' galvenais treneris Huande Ramoss atzinis, ka, lai komandai pievienotos jauni spēlētāji, vispirms kāds būs jāpārdod.

Ramoss, kurš pērnā gada oktobrī ''Tottenham'' galvenā trenera amatā nomainīja Martinu Jolu, vasarā plāno veikt izmaiņas komandas sastāvā.

53 gadus vecais treneris vēlētos, lai uz Angliju pārceltos viņa bijušās komandas ''Sevilla'' malējais aizsargs Diego Kapels, kā arī Madrides ''Atletico'' kluba uzbrucējs Diego Forlans tiek minēts kā galvenais vasaras pirkums.

Klīst runas, ka ''Tottenham'' un Bulgārijas izlases uzbrucējs Dimitars Berbatovs, iespējams, šīs sezonas beigās varētu pārcelties uz ''Manchester United'' un tiek minēts, ka Ramoss jau ir izplānojis, kurus spēlētājus viņš vairs nevēlas redzēt komandas sastāvā, taču pagaidām viņu vārdus neizpaudīs, kamēr nav pienākušas sezonas beigas.

''Vispirms ir nedaudz jāpagaida un tad mēs redzēsim, kurā vietā mums izdosies finišēt. Tad arī tiks nolemts, kurš komandā paliks, bet, kuram tā diemžēl būs jāpamet'', sacīja Ramoss.

''Mums nav desmitiem miljonu, lai varētu nopirkt jebkuru spēlētāju. Sākumā kāds no pamatsastāva spēlētājiem būs jāpārdod un tikai tad varēsim iegādāties jaunu. Viss būs atkarīgs no ienākumiem par pārdotajiem spēlētājiem.
Mēs nevaram veidot pārāk lielu komandu. Ja kāds spēlētājs atnāk, tad kādam ir arī jāaiziet'', savu nostāju pauda Ramoss.

Izmantotie resursi:
dailystar.co.uk

     [+] [-]

, 2008-04-19 21:23, pirms 16 gadiem
nu ja taa jau ir, bet ja gribees ciiniities visaas frontees EPJ, FA Cup, Carling Cup un UEFA kausaa tad var pietruukt speeki, pluss ja kaads veel dabon traumu no pamatviiriem, taadu piemeeru paraadiija arsenal, saakumaa labi un tad trauma eduardo rosickim flamini utt unbeigaas chuss vien sanaaca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja