Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Bakari Kone spēlēs Marseļā

Agris Suveizda

Bakari Kone spēlēs Marseļā
Bakari Kone pret diviem sentetjēniešiem
Foto: AFP

Atkal sakustējušies ūdeņi Francijas futbola darījumu tirgū. Kotdivuāras izlases uzbrucējs Bakari Kone ir bez piecām minūtēm Marseļas "Olympique". Viņa iepriekšējais klubs "Nice" paziņojusi, ka meklē Konem aizvietotāju, kā arī Ludoviks Žulī parakstījis līgumu ar "Paris St. Germain".

Marseļas "Olympique" ilgu laiku izrādīja interesi par 26 gadus veco Kotdivuāras izlases uzbrucēju, bet "Nice" noraidīja Marseļas piedāvājumu. Tomēr beidzot "Nice" piekritusi pārdot savas komandas līderi, kurš pārcelsies uz Marseļas "Olympique", pastiprinot jau tā iespaidīgo priekšējo līniju ar Sissē un Niangu priekšgalā. Kone ieradies Marseļā, lai izietu medicīnisko apskati un pēc tam parakstītu līgumu uz četriem gadiem. Pārejas summa tiek lēsta deviņu miljonu eiro apmērā ar iespēju iegūt vēl vismaz vienu miljonu eiro, ja Marseļas "Olympique" vēl kaut reizi kvalificēsies Čempionu līgai tuvākajās četrās sezonās.

Bakari Kone Francijā spēlē jau kopš 2003. gada un pārstāvējis "Lorient" un "Nice" futbola klubus. Iepriekšējā sezonā Kone aizvadīja 30 spēles, kurās guva 14 vārtus.

Tāpat pēc šīs pārejas "Nice" prezidents paziņojis, ka meklēs transfēru tirgū aizstājēju kotdivuāriešu uzbrucējam. Cits Francijas "Ligue 1" klubs "PSG" turpina aktīvi tirgoties un paziņoja par ilgi gaidīto Ludovika Žulī atgriešanos Francijā, kurš pārgājis tieši uz galvaspilsētas komandu "PSG"

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-18 22:37, pirms 16 gadiem
Super dariijums! Patiik shis speeleetaajs! vienu briidi jau saaka likties, ka Marseille vinjs ies gar degunu, jo Nice gribeeja 12 milj., bet OM deva tikai 9 ar piebildi, ka kauleeties netaisaas! Tomeer Nice piekaapaas un atdeva Koni! par shaada solja veiksanu uzskatu, itkaa vinja bad boy statusu - neesot ieradies arii uz komandas treninju, karoce - komandas bad boy!
priekseejaas liinijas pastiprinaasana? tas aciimredzot ir solis, iespeejamajai Dzibrila aiziesanai - ja buus labs piedaavaajums, tad vinjs aiziet! Kone ir replacement, drosiibas peec (kautgan viss pagaidaam liecina par to, ka Cisse paliks uz vietas!)... vismaz man taa liekas! kautgan - neredzu nekaadus pretargumentus, lai vinjs nevareetu speeleet mazliet dzilaak laukumaa - wingaa vai kaa supporting striker! tas taa - ja ir vajadziiba, tad domaaju, ka shajaas poziicijaas vinjs mieriigi var nospeeleet!

Bet nu super - Ben Arfas un Baki Kones ieguusana (ir veel citi ieguvumi, bet nosaucu tos, kuru speele man ljoti simpatizee!), peec Nasri aiziesanas - ko veel vairaak var veeleeties? vieniigi to, lai jaunaa sezona saaktos!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-18 22:43, pirms 16 gadiem
JĒĒĒ! IDEĀLS DARĪJUMS! Prieks, ka spēlēs mīļākajā Francijas komandā! Viens no mīļākajiem uzbrucējiem!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-18 22:45, pirms 16 gadiem
man ar sis patik mazs un tads baigi niprais!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-18 23:19, pirms 16 gadiem
Varbūt, Marseļa nepastiprinās ar zvaigznēm, bet mēģina izveidot lielisku kolektīvu, kas mani ļoti priecē.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-19 00:46, pirms 16 gadiem
ahh.. kad LMT Virsligaa bus shadi darijumi ?
Jabut laimigam ka Skonto dabuja Jankauski..

  +1 [+] [-]

, 2008-07-19 13:20, pirms 16 gadiem
Nja Marseļa pastiprinās nepajokam...
Prieks par PSG ieguvumu.Jaa atceros vēl tos paris gadus kad Guily bija man kā paraugs futbola laukuma.Ta tik bija sezona kad Monako Eiropa sita visus pēc kartas (Tai skaitā zvaigžņoto Real Madrid) tik finala paslīdeja kaja un nacas zaudet Porto.To sezon arī ta pa īstam uzspīdēja tdai futbolisti ka Evra Pršo Guily.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-19 16:30, pirms 16 gadiem
Pierādījums,ka futbolu var spēlēt katrs.Iedomājies tikai 160 cm un 60kg-mazliet lielāks par piedzimušu bērnu!Baigi labo golu ielika pret holandiešiem-nedaudz lielāks par futbolbumbu,bet izdarīja šitādu zvēlienu no 20 metriem-labs skats!!!

     [+] [-]

, 2008-07-19 16:34, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Pierādījums,ka futbolu var spēlēt katrs.Iedomājies tikai 160 cm un 60kg-mazliet lielāks par piedzimušu bērnu!Baigi labo golu ielika pret holandiešiem-nedaudz lielāks par futbolbumbu,bet izdarīja šitādu zvēlienu no 20 metriem-labs skats!!!

Nu jā. Es esmu 161 cm un 56 kg. Un man līdz viņa spējām vēl ļoooti tālu!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-19 18:48, pirms 16 gadiem
nu malaci franciesi
laikam jau PSG buus favoriits
pagas sez. galigi negaja