Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Roma'' lūko pēc Silvestres

''Roma'' lūko pēc Silvestres
Veins Rūnijs un Mikaels Silvestre
Foto: AP

Tiek lēsts, ka Itālijas futbola klubs ''Roma'' savas komandas rindas vēlas papildināt ar Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' aizsargu Mikaelu Silvestri.

Klīst runas, ka Silvestre šovasar varētu pamest ''Old Trafford'' un pievienoties Francijas vicečempioniem ''Bordeaux'', taču ''Roma'' cenšas šo darījumu pārķert un uzskata, ka Silvestrem labāk būtu spēlēt Itālijā nevis Francijā.

Savulaik Silvestre jau ir spēlējis Itālijā, kad, pirms pievienošanās ''Manchester United'' par 4 miljoniem sterliņu mārciņām, viņš vienu sezonu (1998.-1999.g. – R.Z.) aizvadīja Milānas ''Inter'' komandā.

Kopš ''United'' rindas papildinājis Silvestres tautietis Evra, 30 gadus vecais aizsargs ļoti bieži palicis aiz viņa muguras.

''Bordeaux'' kluba direktors Mariuss Tresors atzinis, ka tagad, kad par Silvestri nopietnu interesi izrāda arī ''Roma'', franču komandai nāksies ļoti pacīnīties, lai Silvestre pievienotos komandai.
''Esmu nobijies par radušos situāciju. Nesen es satikos ar Silvestri un viņš man atklāja, ka pirms kāda laika ''Roma'' kluba vadība esot ar viņu runājusi.
Protams, ka abas komandas ir ļoti ieinteresētas viņa pakalpojumos, taču pastāv iespēja, ka viņš tomēr priekšroku dos ''Roma'' nevis ''Bordeaux'''', ar nožēlu atzina franču kluba direktors.

Izmantotie resursi:
manchestereveningnews.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 21:55, pirms 16 gadiem
United no Romas nopirka itāļu jauno talantu, bet Roma no United iegādājās pārbaudītas vērtības!