Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sļesarčuks spēlēs Astrahaņā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sļesarčuks spēlēs Astrahaņā
Igors Sļesaŗcuks (centrā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas futbolists Igors Sļesarčuks ir pievienojies Krievijas 2. divīzijas futbola klubam Volgar-Gazprom-2 no Astrahaņas.

Igors Sļesarčuks iepriekšējo sezonu pavadīja Latvijas čempionu "Ventspils" sastāvā, taču šosezon nolēma doties spēlēt uz ārzemēm. Igors spēlēs Krievijas 2. divīzijā, kas pēc spēka ir tikai trešā līga Krievijas federācijā.

Sļesarčuks vienā no pārbaudes spēlēm izcēlās ar vārtu guvumu. Astrahaņas klubs regulārā čempionāta pirmajā kārtā zaudēja "Druzhba" klubam ar 0:1, Sļesarčuks ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

Volgar-Gazprom-2 vēl 2006. gadā spēlēja Krievijas 1. divīzijā, taču finansiālo grūtību dēļ zaudēja profesionālas komandas statusu. Pagājušajā sezonā, izcīnot amatieru kausu, klubs ieguva tiesības atgriezties profesionālajā futbolā.

Augstākais kluba sasniegums ir 2001. gadā izcīnītā 6. vieta Krievijas 1. divīzijā. Par lielāko zvaigzni, kas jebkad ir spēlējis šajā klubā tiek uzskatīts bijušais PSRS izlases vārtsargs Rinats Dasajevs. Dasajevs PSRS izlasē ir aizvadījis 91 spēli.

Izmantotie resursi:
astrakhanfm.ru

  -3 [+] [-]

, 2008-04-18 10:57, pirms 16 gadiem
nu baiga karjeras izauksme...

     [+] [-]

, 2008-04-18 20:33, pirms 16 gadiem
Astrahaņas "Volgar-Gazprom", cik atceros, kādreiz pārstāvēja arī Aleksandrs Isakovs, bet tad šis klubs spēlēja Krievijas 1.divīzijā...