Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Laudrups: ''Nav laika runām par ''Chelsea''''

Laudrups: ''Nav laika runām par ''Chelsea''''
Mihaels Laudrups
Foto: AFP

Par spīti daudzajām runām, ka Spānijas futbola kluba ''Getafe'' galvenais treneris Mihaels Laudrups tiek minēts kā viens no galvenajiem kandidātiem uz Londonas ''Chelsea'' trenera amata vietu, treneris atzinis, ka koncentrējas tikai darbam ar pašreizējo komandu.

Cik zināms, pašreizējais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Chelsea'' galvenais treneris Avrams Grants pēdējā laikā bieži izpelnījies kritiku par komandas rādīto nepārliecinošo sniegumu.
Vispirms, Anglijas Līgas kausa finālā tika piedzīvots zaudējums ''Tottenham Hotspur'', bet vēlāk aristokrāti izstājās arī no Anglijas kausa izcīņas, piekāpjoties ''Barnsley'' futbolistiem.

Šajā sakarā klīst runas, ka Granta dienas Londonas klubā ir skaitītas, ja nu vienīgi ''Chelsea'' triumfē Anglijas Premjerlīgā vai UEFA Čempionu līgā.

Pašreizējais ''Getafe'' komandas galvenais treneris Mihaels Laudrups, kura brālis Braens savulaik spēlēja ''Chelsea'' rindās, tiek minēts kā viens no galvenajiem kandidātiem uz Abramoviča komandas galvenā trenera amata vietu.

Lai nu kā, Laudrups atzinis, ka nevēlas neko runāt sakarā ar ''Chelsea'', jo viņam vienkārši neatliek laika pat padomāt tajā virzienā.
''Nedēļas laikā mums ir trīs spēles un man diemžēl nav laika domāt par kaut ko citu, izņemot ''Getafe'''', sacīja Laudrups.

''Mūsu komanda patreiz cīnās trijos turnīros. Līdz sezonas beigām ir palikuši trīs mēneši un visādām runām, par un ap, es netērēju savu laiku.
Ja šī informācija patiešām ir patiesa, tātad mums patreiz ļoti labi veicas un mums ar to jābūt ļoti apmierinātiem'', piebilda Laudrups.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 20:06, pirms 17 gadiem
šis trneris diezgan labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-03-18 20:57, pirms 17 gadiem
Nav jau žīds, kas pie pirmās iespējas skries pēc krievu naudas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja