Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Tiks pārskatīts LFF štatu saraksts

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Tiks pārskatīts LFF štatu saraksts
LFF prezidents Guntis Indriksons
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde šodien, 16.septembrī pēc budžeta atskaites uzklausīšanas nolēma pārskatīt federācijas štatu sarakstu, lai efektivizētu darbu, kā arī taupītu līdzekļus. Tāpat tika nolemts šogad veikt sarunas ar pasaulē pazīstamām un novērtētām auditorfirmām par LFF 2008.gada budžeta un darbības auditu.

Valde sēdes sākumā apstiprināja iepriekšējo valdes sēdes protokolu, kā arī uzklausīja Latvijas U-21 izlases galveno treneri Genādiju Šitiku par paveikto un plāniem. Pēc trenera uzklausīšanas tika nolemts uzdot LFF treneru padomei sagatavot priekšlikumus Latvijas čempionāta uzlabošanai nākamajā sezonā.

Par Latvijas nacionālās izlases paveikto un plāniem runāja arī Aleksandrs Starkovs. Latvijas izlases galvenais treneris uzsvēra, ka mērķis ir izveidot komandu, kas uzvar, uz kuru nāk skatīties līdzjutēji, kā arī, kura lieliskās spēlēs atņem punktus pasaules augstākā līmeņa komandām. "Pagājušā gada laikā neesam atņēmuši punktus nevienai no top komandām – tas būtu jāmaina," sacīja Starkovs.

LFF valde uzklausīja Latgales reģiona vadītāja Imanta Babra atskaiti par paveikto un turpmākajiem plāniem. Tika nolemts arī turpināt sadarbību ar Staiceli kopuzņēmuma izveidē nacionālo izlašu bāzes būvniecībai pilsētā. Tika pieņemts arī tiesneša Romāna Lajuka lūgums nevirzīt viņu FIFA kategorijas tiesnešu sarakstā 2009.gadā.

Runājot par situāciju klubos Latvijas čempionātā, tika atlikta jautājuma uzklausīšana no LFF valdes locekļa Kārļa Villeruša puses par futbola klubu "Rīga", jo Villerušs, iepriekš paziņojot, nevarēja ierasties valdes sēdē. Tika apspriesti arī citi jautājumi.

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:57, pirms 16 gadiem
Villerušs bambālis!!!