Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Unibet bukmeikeri par jaunajām sezonām Anglijā un Spānijā

Unibet.com
Unibet.com

Unibet bukmeikeri par jaunajām sezonām Anglijā un Spānijā
Vai Lionels Mesi palīdzēs atgūt Spānijas titulu Barselonai?

Foto: AP/Scanpix

Vispirms Eiropas čempionāts, tad Olimpiskās spēles rada sajūtu, ka Eiropas un Pasaules labākais futbols ne uz brīdi nekur nav pazudis. Taču nemanot pienākusi nedēļas nogale, kad savas jaunās sezonas uzsāk divas lielākās līgas Eiropā – Anglijas Premjerlīga un Spānijas Primera Division. Kā zināms, katru no tām raksturo savs īpašs futbola stils.

Ja jums futbola ēdienkartē vislabāk patīk redzēt asu un fizisku cīņu, tad Anglijas miglainais bastions ir jūsu labākā pieturas vieta nākamajiem mēnešiem. Šeit sastapsiet gan Manchester City un Manchester United, kas lūkos savā starpā dalīt pirmo vietu līgā un uzvarētāju kausu. Ļoti šaubāmies, ka šai sezonai izdosies atkārtot to dramatisko pēdējo spēļu notikumu virkni, kurai liecinieki bijām pērn, kad Manchester City guva uzvaru kopvērtējumā pār United. Bija nepieciešamas visas pēdējās kārtas minūtes un kompensācijas laiks, lai Serdžio Aguero gūtu izšķirošos vārtus un nogādātu trofeju gaiši zilajiem.

Runājot par sezonas favorītiem, titula īpašnieku Manchester City savu sezonu uzsākuši ar solīdu sniegumu uzvarā pret Chelsea ar 3-2 Community Shield kausa izcīņā. City ir arī Unibet favorīti uzvarai Premjerlīgā ar koeficientu 2.30, ko nevar vērtēt kā pārsteigumu, ņemot vērā to, ka komanda pērn nezaudēja nevienu spēli savā laukumā un neieguva tikai divus no maksimālā punktu skaita. Argentīnietis Serdžio Aguero (8.00) ir viens no favorītiem cīņā par sezonas rezultatīvākā spēlētāja titulu.

Tiem, kas uzskata, ka šis būs Manchester United revanša gads, patiks koeficients uz sarkano velnu uzvaru – 2.90. United nav zaudējuši nevienu no vadošajiem spēlētājiem, taču ir pievienojuši jaunus talantus, piemēram, Šindzi Kagavu. Nemaz nerunājot par Robinu van Pērsiju, kurš gan vēl gaida sava jaunā līguma finalizēšanu, taču jau ir pieejams kā rezultatīvākā spēlētāja kandidāts ar koeficientu 8.00. Viņa komandas biedrs Veins Rūnijs pēc ziņu iznākšanas savas izredzes uz labākā snaipera titulu pasliktināja un pieejams ar koeficientu 10.00. Vēl starp favorītiem arī Fernando Toress ar 9.50, kam šogad pēc Drogbā aiziešanas Londonā jāspēlē pirmā vijole.

Arsenal trenerim Arsenam Vengeram pēc sava mīluļa aizdošanās ir jāaizpilda liels robs. Komanda gan devusi viņam pietiekami daudz materiāla, lai to izdarītu, parakstot Kazorlu, Žirū un Podoļski. Tas lielgabalniekiem, kas nav ieguvuši nevienu titulu kopš 2005.gada, Unibet vērtējumā dod koeficientu 14.00 uzvarai līgā. Čempionu līgas uzvarētāji Chelsea ar 6.00 ir vēl viens no favorītiem arī šogad, pēc tam, kad iztērējuši kopā 57 miljonu mārciņu, lai iegādātos beļģi Edenu Hazardu un brazīlieti Oskaru.

Diemžēl vienīgā Latvijas pārstāvja Premjerlīgā Kaspara Gorkša un viņa Reading (3000.00) kontekstā par uzvaru Premjerlīgā runāt nepienākas. Taču jāsaka, ka pēc bukmeikeru domām scenārijs, ka klubs jau pirmajā gadā pamet Anglijas augstāko futbola sabiedrību, tiek vērtēts kā mazāk reāls nekā palikšana uz vēl vienu gadu. Attiecīgi koeficientu uz palikšanu ir 1.65, bet uz izkrišanu 2.10.

Tālāk jau dodamies uz Spāniju un turienes tiki taka futbolu. Šeit bez lieliem pārsteigumiem tiek prognozēts, ka jau atkal cīņa par uzvaru notiks starp abiem El Classico grandiem Barcelona un Real Madrid. Real Madrid pērn diezgan stabili atguva Spānijas troni un Žozē Mourinju beidzot uzveica Pepi Guadriolu treneru duelī. Kopš tā laikā Guardiola ir pametis Barselonu, tāpēc viena no sezonas lielākajām intrigām būs tas, kā ar saviem pienākumiem galā tiks Tito Vilanova. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, neviens no klubiem lielus tēriņus starpsezonā nav veicis. Barcelona ir parakstījusi līgumu ar lielisko Hordi Albu, kamēr Real Madrid parakstīto līgumu saraksta nevaram atrast gandrīz neko. Ja nu vienīgi Luka Modričs arētu pievienoties karaliskajam klubam jau tuvākajās dienās. Tikmēr Barcelona lielākais “jaunieguvums” būs vārtu gūšanas mašīnas Dāvida Viljas atgriešanās pēc lauztās kājas. Tomēr Unibet bukmeikeri atzīst, ka viņu analīzē lielāko lomu abu konkurentu izvērtēšanā nospēlējuši treneri. Jaunpienācējam Barselonā varētu pietrūkt pretargumentu varenajam Mourinjo, kas koeficientu izteiksmē Real dod labākas izredzes ar 1.80 pret Barselonas 2.00. Valencia un Atletico Madrid ir kandidāti uz trešo vietu ar koeficientu 75.00 uz uzvaru katrai, taču būsim reāli – šī ir sacensība lielo puiku starpā.

Komentējot riska ainu, Unibet totalizatora vadītājs Ēriks Baklunds atklāj:“Anglijā šobrīd mums lielākaiss risks ir uz Manchester United un tikai tad uz City, jo vairums klientu, domājams, sagaida Fergusona revanša misijas triumfu. Mums ir grūti nepiekrist viņu domu gājienam. Interesanti, ka gana daudz optimistu liek arī uz Newcastle United, kas labi aizvadīja pērno sezonu un ir pieejami ar koeficientu 150.00.”

“Spānijā populārāks izvēle par Barcelona ir Real Madrid, un arī šeit izšķiroša loma varētu būt tieši trenerim.”

Premjerlīgas uzvarētājsUnibet koeficients
Manchester City2.30
Manchester United2.90
Chelsea6.00
Arsenal14.00
Liverpool30.00
Tottenham35.00
Premjerlīgas snaiperisUnibet koeficients
Aguero8.00
van Pērsijs8.00
Toress9.50
Rūnijs10.00
Suarezs16.00
Tevezs16.00
Primera uzvarētājsUnibet koeficients
Real Madrid1.80
Barcelona2.00
Valencia75.00
Atletico Madrid75.00
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-17 13:08, pirms 12 gadiem
Ziemeļu ekspresis rakstīja: Uz Toresu tik maz kofiks. Interesanti
Nav jau nekas pārsteidzošs,skatoties uz pagājušo sezonu.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-17 13:20, pirms 12 gadiem
Ļoti labu kofu piedāvā bet365- uz to, ka Arsenal atkal neiegūs nevienu trofeju: 1.25.
Diemžēl uz naudiņas saņemšanu par šādām likmēm ir jāgaida vesela sezona.

  -3 [+] [-]

, 2012-08-17 15:34, pirms 12 gadiem
"Anglijas miglainais bastions" ... murgainaaku epitetu pat SportaCentraa lidz shim nebiju lasiijis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja