Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kapello: Bekhemam jāatgriežas Eiropā, ja viņš grib spēlēt pasaules kausā

Kapello: Bekhemam jāatgriežas Eiropā, ja viņš grib spēlēt pasaules kausā
Deivids Bekhems

Kā ziņo bbc.com, Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello paziņojis bijušajam izlases kapteinim un Losandželosas "Galaxy" pussargam Deividam Bekhemam, ka viņam ir jāspēlē Eiropā, ja viņš grīb Spēlēt pasaules čempionātā DĀR.

Aizvadītajā sezonā 34 gadus vecais Bekhems tika izīrēts Eiropas klubam AC Milan, bet patlaban Bekhems ir atgriezies Losandželosā un gatavojas mačam ar Ņujorkas "Red Bulls".

"Runājot par spēlēšanu pasaules kausā, izlases treneris Kapello skaidri un gaiši pateica, ka man ir nepieciešams spēļu prakse Eiropas līmenī, ja gribu spēlē pasaules čempionātā."

Bekhems jau iepriekš norādīja, ka izskata variantus par atgriešanos Anglijas premjerlīgā par spīti tam, ka viņš nekad nev vēlējies spēlēt pret Mančestras "United". Tomēr Bekhems gatavojas izskatīt piedāvājumus atgriezties Eiropā, lai pārliecinātos par trenera Kapello plāniem.

"Es darīšu visu, kas ir manos spēkos. Zinu - vēlāk nozēlošu, ja netikšu uz pasaules kausu, ka nebūšu devis sev iespēju tikt uz šo čempionātu."

Foto: AP/Scanpix

Slēpts komentārs: reinijs

  -3 [+] [-]

, 2009-07-16 14:01, pirms 15 gadiem
reinijs rakstīja: Buutu jau labi veel labaak ja atbrauktu uz FHK Liepājas Metalurgu.
piec gadiga berna jociņš!!!!!!!!!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-07-16 14:05, pirms 15 gadiem
Aizvadītajā sezonā 34 gadus vecais Bekhems tika izīrēts Eiropas klubam Milānas "Inter", bet patlaban Bekhems ir atgriezies Losandželosā un gatavojas mačam ar Ņujorkas "Red Bulls".

Viņš tak bija izīrēts AC Milan!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja