Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"CSKA" iekļūst Krievijas kausa finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"CSKA" iekļūst Krievijas kausa finālā
Milošs Krasičs
Foto: ITAR - TASS

Šodien tika aizvadīti abi Krievijas kausa izcīņas pusfināla mači. Šī gada finālā tiksies Maskavas "CSKA" un Permas "Amkar" futbolisti. Abas komandas šodien izcīnīja uzvaras savā laukumā.

Dienas pirmajā spēlē tikās komandas, kuras līdz šim Krievijas kausa finālā nekad nebija tikušas - "Amkar" un "Ural". Pirms mača par favorītiem tika uzskatīti "Amkar", jo "Ural" spēlē Krievijas 1. līgā, tieši tādēļ priekšroka tika dota permiešiem.

Abām komandām šis mačs bija ļoti nozīmīgs notikums, tādēļ gan spēles laikā, gan pirms tās bija manāms uztraukums starp abu komandu futbolistiem un klubu vadītājiem.

"Amkar" futbolisti šodien pierādīja savu spēku, lai arī ne bez pūlēm, tomēr spēja salauzt "Ural" pretestību. Mača rezultātu izšķīra Dujmoviča gūtie vārti mača 55. minūtē. Pēc Dujmoviča sitiena buma atsitās pret aizsargu un pēc rikošeta ielidoja vārtos. Mača rezultāts - 1:0 "Amkar" labā.

Otrajā pārī tikās Maskavas superklubs "CSKA" ar "Tom" futbolistiem. Lieki piebilst, kura komanda pirms šī mača tika uzskatīta par favorīti...

"CSKA" arī šodienas spēlē pierādīja to, ka vietējā līmeņa mačos viņiem šogad pagalam neveicas. Jau 15. minūtē Krasičs guva vārtus, tas vieglu maču tomēr nesolīja. Jau pēc trīspadsmit minūtēm Kļimovs izlīdzināja rezultātu.

Mačs tika izšķirts otrajā puslaikā, kad rezultatīvs sitiens padevās "CSKA" aizsargam Ignaševičam. Jāpiemin, ka lai arī Ignaševiča sitiens bija ļoti spēcīgs, kļūdu pieļāva vārtsargs Mandrikins, kurš varēja šajā situācijā atvairīt sitienu.

Krievijas kausa finālā redzēsim Maskavas "CSKA" un Permas "Amkar" komandas. Permas klubam šis būs pirmais kausa fināls, savukārt "CSKA" tā būs lieliska iespēja reabilitēties par neveiksmīgo sezonas sākumu.

Krievijas kausa 1/2 rezultāti:

Amkar - Ural 1:0 (0:0)
CSKA - Tom 2:1 (1:1)

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja