Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Karvaljo paliek ''CSKA''

Krievijas futbola kluba Maskavas ''CSKA'' pussargs Daniels Karvaljo, kliedējot baumas par pievienošanos Itālijas klubam ''Inter'', pagarinājis līgumu ar maskaviešiem vēl uz diviem gadiem.

Kā jau tika ziņots, lielu interesi par talantīgo brazīlieti izrādīja Milānas klubs ''Inter'', kas paziņoja, ka brazīlietis jau atrodas Milānā un veic medicīniskās pārbaudes, lai pievienotos itāļu klubam.

Taču ''CSKA'' komandas pārstāvji šīs baumas noliedza: ''Pēdējā laikā par Karvaljo klīst dažādas baumas, taču mēs varam paziņot, ka viņš priekšroku deva savai pašreizējai komandai un pagarināja līgumu ar mums līdz 2009.gadam. Mēs ceram, ka šī informācija pārtrauks daudzās runas par Karvaljo aiziešanu,'' saka ''CSKA'' kluba pārstāvis.

Atgādināsim, ka Karvaljo līgums ar ''CSKA'' būtu beidzies šī mēneša laikā. Nopietna savainojuma dēļ, brazīlietis šosezon ir piedalījies tikai septiņās spēlēs, gūstot vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.goal.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Deimon90

  +1 [+] [-]

, 2007-12-15 18:48, pirms 17 gadiem
Hosee,baigais jocinjsh!Reaali dzheki novaakushies kopaa un grib uzkapaat futeni,nav noziimes vai vinjiem pasee ir raxtiic pie nationality Italiano vai Argentinian...a tu te iztaisies par baigo gudrinieku!Nevienam nepatiik gudrinieki......gan jau ka vinji pashi labaak zinaas ko pirkt un ko nee....!
For the Glory
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-15 19:54, pirms 17 gadiem
hose, tas kursh zhipers man ar taadi gudrinieki kaa tu sheit 200 gadus nav vajadziigi, bet tu tomeer sheit esi.....
un es tur neko nevaru dariit... saprati mazais zhiper....
P.S. Tu gadiijumaa neesi Silvio Berluskoni????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-12-15 23:35, pirms 17 gadiem
To Hose

Lai tie "zilie" tusējas Kolizejā, nevis A sērijā!

Vai tikai tava komanda nav vēl zilāka,ko!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-12-16 16:56, pirms 17 gadiem
Nu es 4ista zinu kas tu esi.....Lu4iaano Moggi....!