Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Benzema paliek ''Lyon''

Francijas futbola kluba ''Lyon'' un Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzema ir apsolījis savam pašreizējam klubam, ka viņam nav ne mazāko nolūku pamest pašreizējos Francijas čempionus.

Benzema, kuram nākošajā nedēļā paliks tikai 20 gadi, patreiz ir Francijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs, kur 19 aizvadītajās spēlēs ir guvis 12 vārtus.

Par talantīgo futbolistu lielu interesi izrādījuši tādi klubi kā ''AC Milan'', ''Inter'', ''Arsenal'', ''Real'', ''Liverpool'' un ''Juventus'', taču viņš pats pagaidām nevēlas pamest ''Lyon'': ''Man vēl ir daudz ko sasniegt kopā ar ''Lyon''. Es palikšu šeit tik ilgi, kamēr mēs uzvarēsim Čempionu līgā. Kas notiks tālāk – tad jau redzēsim,'' saka Benzema.

Atgādināsim, ka nesen notikušajā UEFA Čempionu līgas spēlē pret Glāzgovas ''Rangers'', Benzema bija galvenais spēles varonis, jo vispirms viņš asistēja pirmo vārtu guvumā, bet vēlāk pats guva divus vārtus, kas nodrošināja ''Lyon'' vietu Čempionu līgas astotdaļfinālā.

Pašlaik francūža alga vienā sezonā ir 800 tūkstošu sterliņu mārciņu, bet tirgū viņa vērtība ir 15 miljoni eiro, kas nākamajā vasarā varētu divkāršoties.
Benzema jau paspējis aizvadīt astoņas spēles Francijas izlases sastāvā, kurās ir guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
www.goal.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-12-15 18:04, pirms 17 gadiem
Pareizi ir,lai paspeelee Lyon veel!Gribees jaunu izaicinaajumu kaadaa citaa liiga,uz prieksu!Vieniigi,ja vins patiesaam taisaas palikt Lyon kameer tie nevinees 4empionu liigu!!!Nu tur nu gan vins var aplauzties.Tas nav tik viegli.Nevajadzeetu meetaaties ar tik skaliem vaardiem!Bukmeikeros koeficents uz to buutu ap 1/100.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-12-15 21:41, pirms 17 gadiem
Manuprāt, ja viņš tagad pārietu uz kādu no grandiem, tad ar viņu notiktu tas kas notiek ar daudziem talantiem, viņš netikstu laukumā un viņa talants izgaistu...Lai vēl kādu gadu papēlē Francija, tad lai iet uz kādu grandu...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-15 22:39, pirms 17 gadiem
tie, kas lasa krieviski -šeit
www.sports.ru

  +2 [+] [-]

, 2007-12-15 23:25, pirms 17 gadiem
katru gadu kāds Londonas klubs,kuru min saistībā ar Krievijas naftas Miljoniem,iepērkas Lyon bodītē,par lielu naudupar ļoti lielu naudu,parasti tas ir pussargs,kurš tiek nopirkts un parasti tas ir ļoti labs pussargs...Kurš būs nākamais?Jūsu likmes kungi!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-15 23:33, pirms 17 gadiem
Zinot to , ka LYON ir tendence pārdot savus talantus, tad domājams ļoti ilgi klubā viņš nepaliks ... bet LYON nav jau Ajax, kur katru gadu atklājas jaunie talanti - Lyon šāds talants atklājas retāk ... šeit nu viņš ir atklājies ...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-15 23:49, pirms 17 gadiem
to Nikis

jebkuru pārdoto spēlētāju(pussargu) Lyon ir veiksmīgi aizstājusi,katru gadu!Pārdotās zvagznes vietā ir nācis cits spēlētājs,kurš laika gaitā izveidojas par zvaigzni pats un tiek pārdots tālāk.Essien,Tiago,Malouda,katram no viņiem ir atrasts piemērots aizstājējs!Lyon-zvaigžņu fabrika!
Kas atiecas uz Ajax,tad pēdējā laikā neko prātīgu viņi pārdevuši nav!Drīzāk otrādi iegādājušies jau pažistamus spēlētājus ar zvaigznes zīmogu uz pieres!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-16 01:17, pirms 17 gadiem
Drīz, manuprāt, tādi spēlētāji kā Nasri, Gurains pametīs Franciju .... jaunās zvaigznes Francijā ilgi neuzturās ...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-16 02:39, pirms 17 gadiem
Gribēju teikt Guarins ...