Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Van Bastens un ''Ajax'' lūko pēc Gurkufa

Van Bastens un ''Ajax'' lūko pēc Gurkufa
Joans Gurkufs
Foto: AFP

Nīderlandes futbola klubs ''Ajax'' izrāda nopietnu interesi par Itālijas futbola čempionāta ''Serie A'' kluba ''AC Milan'' franču uzbrūkošā tipa pussargu Joanu Gurkufu.

Cik zināms, daudz tiek runāts par to, ka šīs sezonas beigās Itālijas futbola grandu varētu pamest vairāki spēlētāji. Tiek minēts, ka komandu varētu pamest tādi spēlētāji kā Dida, Seržinjo, Kafu, Favalli, Simičs, kā arī Gurkufs. Pēdējo sezonu savā karjerā aizvada arī ilggadējais ''Milan'' kapteinis Paulo Maldini.

21 gadus vecais uzbrucējs patreiz aizvada savu otro sezonu ''Milan'' kluba rindās, taču komandas pamatsastāvā laukumā tiek ļoti reti. Arī komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti atklājis, ka neredz Gurkufam nākotni viņa vadītajā komandā pēc šīs sezonas beigām.

''Ajax'' komandas nākamais treneris Marko van Bastens, kurš Nīderlandes futbola kluba amatā stāsies pēc šīs vasaras Eiropas čempionāta, atzinis, ka ir ļoti ieinteresēts jaunā francūža pakalpojumos un cer, ka Gurkufs šīs sezonas beigās varētu pievienoties tieši ''Ajax''.

''Es nekad nenožēlošu laiku, ko esmu pavadījis ''Milan'' komandā. Man ir bijuši fantastiski komandas biedri un esmu spēlējis kopā ar labākajiem pasaules futbolistiem'', franču presē ''Quest France'' sacīja talantīgais pussargs.

Gurkufs, kuram līgums ar ''Milan'' ir līdz 2012. gadam, atklājis, ka interesi par viņu izrāda vairāki Eiropas futbola klubi.
''Interesi par mani izrāda dažas komandas no Itālijas, Spānijas, Anglijas, kā arī Francijas.''

Laikā posmā no 2003. līdz 2006. gadam Gurkufs spēlēja Francijas futbola klubā ''Rennes'', aizvadot 66 spēles un gūstot sešus vārtus.
''Vai es gribētu atgriezties Francijā? Kāpēc gan nē? Es neizslēdzu nevienu no variantiem, bet savu galavārdu teikšu maijā'', paziņoja Gurkufs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-16 00:07, pirms 17 gadiem
Tieshi taa!

Milan vinjam nebus taa vieta, kur tikt daudz uzspelet un vairak izcelties, taa kaa shis butu gandriz vai idealais variants!