Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Tokyo'' lūko pēc Nedveda

''Tokyo'' lūko pēc Nedveda
Pāvels Nedveds
Foto: Digitale

Japānas futbola līgas klubs ''FC Tokyo'' izrādījuši lielu interesi par bijušo Čehijas izlases un pašreizējo Itālijas futbola kluba ''Juventus'' pussargu Pāvelu Nedvedu.

Kā ziņo laikraksts ''Nikkon Sports'', Japānas futbola klubs par 35 gadus veco futbolistu ir gatavi maksāt piecus miljonus sterliņu mārciņas un piedāvājumu bijušajam Čehijas izlases spēlētājam plāno izteikt šīs sezonas beigās.

Klīst runas, ka Nedvedam šī ir pēdējā sezona ''Juventus'' komandā un ''Tokyo kluba vadība dedzīgi vēlas redzēt pieredzējušo spēlētāju savas komandas rindās.

''Nekas vēl nav runāts šajā sakarā. Es pat nevaru apstiprināt, vai mūsu klubs ir sazinājies ar Nedvedu'', paziņoja ''Tokyo'' kluba pārstāvis Fumitoši Vakabajaši.

Cik zināms, kluba priekšsēdētājs Jutaka Murabajaši ir liels Nedveda fans un viņš ir apsolījies, ka darīs visu, lai 2003. gada Eiropas labākais spēlētājs pievienotos komandai.

''Pagaidām mēs esam tikai sākuma stadijā, lai darījums noritētu veiksmīgi. Ir jānotiek daudzām lietām, lai mums izdotos panākt vienošanos ar Nedvedu. Bet mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos'', savu nostāju pauda Murabajaši.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-02-15 20:54, pirms 17 gadiem
Nedveds beigs karjeru Juvē.

Kāpēc nav nekādu ziņu par Ronaldo? Ārzemju saiti pilni ar ziņām, tikai esportā nekā nav.

  -3 [+] [-]

, 2008-02-15 21:27, pirms 17 gadiem
Nu tas diez vai ir reali! Vina karjeraa laikam jau tagad ir pedejais posms un visi un vins pats noteikti gribetu pabeigt spelejot Juventus! Ja tas butu kadu gadu vai divus, tad japaniem kaut kas varetu pat izdoties, bet tagad pilnibaa atkrit! Un ko vins starp japaniem daritu??

  +3 [+] [-]

, 2008-02-15 21:29, pirms 17 gadiem
tokyo var luukot un focheet nedvedu, cik vinjiem gribas, bet nedabuus neko...
nedved negrib braukt no itaalijas prom... naudas vinjam ir pieteikami un ja nespeelees juvee vai citur itaalijaa, tad vienkaarshi nespeelees un basta... zinja no chehu preses... tokyo ciao, nauda neder!
Slēpts komentārs: Cehu_P

  +2 [+] [-]

, 2008-02-15 21:53, pirms 17 gadiem
Kas notiek? Dazadi klubi (ne no Eiropas) ieperk pazistamus (slavenus, pasaules klases) futbolistus gados. Vai tas ir ka tads pasakums, lai piesaistitu lidzjutejus un vispar pacelt interesi par futbolu.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-15 22:20, pirms 17 gadiem
to T.Henry13

šadi šoļi paceļ interesi par čempionātiem,kuros nonāk spēlētaji,radot ķēdes rezultātu,kas palīdz gan klubiem,čempionātiem,valstu izlasēm.tiek piesaistīti nopietni sponsori,līdzjutēji,citi spēlētaji.
plus vietējo spēlētāju līmenis aug spēlējot stiprākā čempī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-16 01:56, pirms 17 gadiem
Tas ir līdzīgi, kā piemēram Pahars tagad atgriezīsies Skonto un es un zinu vēl pāris cilvēkus, kuri tā dēļ tagad ies uz Skonto spēlēm! Tāpat nopērk Nedvedu un visi japāņi skries uz stadionu!