Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sarkanā kartīte 15 sekundēs

Sarkanā kartīte 15 sekundēs
Rupjības rekordists Ze Karlušs var tikai noplātīt rokas, jo sarkanā kartiņa ir neizbēgama.

Brazīlijas futbola kluba „Cruzeiro” uzbrucējs Ze Karlušs ir iekļuvis savas valsts futbola vēsturē kā visu laiku ātrāk noraidītais spēlētājs. Viņam izdevās izpelnīties no tiesneša sarkano kartīti 15 sekundes pēc mača sākuma svilpes.

Brazīlijas čempionāta spēlē, kurā lielpilsētas Belohorizontes klubu derbijā tikās „Cruzeiro” un „Atletico” vienības, Ze Karlušs jau pēc 15 sekundēm lika tiesnesim apturēt spēli, jo rupji iesita ar elkoni pretinieku komandas spēlētājam, par ko nekavējoties saņēma noraidījumu.

„Es paslīdēju un centos uzreiz atgūt bumbu,” epizodi komentēja Ze Karlušs. „Strauji pagriezos un mana roka trāpīja Renanam pa seju. Tas nebija tīšām. Es pat atvainojos viņam, tomēr tiku noraidīts no laukuma.”

„Cruzeiro” šajā mačā spēlēja ar daļēju otro sastāvu, jo komandas labākie spēki tiek taupīti trešdien paredzētajai „Libertadores” kausa izcīņas fināla atbildes spēlei, kurā brazīliešu klubs savā laukumā uzņems Argentīnas komandu „Estudiantes”. Likumsakarīgi „Atletico” svētdien izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:0.

„Libertadores” kausa izcīņas fināla pirmajā spēlē Buenosairesā tika fiksēts bezvārtu neizšķirts 0:0.

Izmantotie resursi:

LETA/Foto: AFP

kasjauns.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-07-14 13:39, pirms 15 gadiem

  +4 [+] [-]

, 2009-07-14 23:10, pirms 15 gadiem
Nu pats pērkāpums bija jau kādā 8. sekundē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja