Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Dellass: "Mačs pret Krieviju būs grūts"

Dellass: "Mačs pret Krieviju būs grūts"
Traianoss Dellass.
Foto: AP

"Mēs spējam sasniegt lielas lietas," sarunā ar žurnālistiem pirms nozīmīgā mača ar Krievijas futbola izlasi atzinis viens no grieķu aizsardzības balstiem Traianoss Dellass. Atgādinām, ka pirmajā mačā ar Zviedriju, pašreizējie Eiropas čempioni piedzīvoja zaudējumu.

"Šai komandai ir potenciāls, tā joprojām ir spējīga uz lielām lietām. Bet mēs neesam neuzvarami, neviena komanda tāda nav. Vienmēr var gadīties spēles, kurās komanda zaudē. Mēs esam izlutinājuši savus fanus, viņi ir pieraduši pie uzvarām. Tas gan nemaina mūsu motivāciju, jo mēs joprojām esam koncentrējušies paveicamajam darbam. Tikai lūdzu neaizmirstiet, ka mēs sacenšamies ar Eiropas 16 spēcīgākajām izlasēm," brīdina Dellass.

Pēc pirmās kārtas Grieķijas izlase tika kritizēta par savu uz aizsardzību tendēto spēles stilu mačā pret Zviedriju, bet 32 gadus vecais Dellass šādus kritiķus nesaprot: "Tas ir negodīgi pret mums, futbolistiem, kuri komandu ir uznesuši tādos augstumos, tagad likt koncentrēties tikai uz negatīvajām lietām. Mēs zaudējām pirmo spēli, un priekšā ir vēl viens smags duelis, kurā centīsimies uzvarēt, lai uzlabotu savas izredzes tikt tālāk."

Pirms četriem gadiem Portugālē grieķi bija vieni no turnīra pastarīšiem un šokēja visu Eiropu, ceļā uz titulu divreiz uzvarēdami Portugāli, kā arī izslēgdami no cīņas Spāniju, Franciju un Čehiju. Dellass uzskata, ka panākumu atslēga joprojām slēpjas komandas sadarbībā: "Mūsu izlasei ir lieliska priekšrocība, tā ir vienota un turas kopā kā komanda. Faniem ar šo Grieķijas izlasi vajadzētu lepoties, jo tā atrodas 8. vietā FIFA rangā. Fanu attieksme mums būs ļoti nozīmīga, tā spēlēs lielu lomu tajā, kāds izvērtīsies atlikušais finālturnīrs."

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2008-06-14 20:50, pirms 16 gadiem
Tiekas komandas, kurām ir pavisam atšķirīga aizsardzība! Grieķija spēlē izteiktu aizsardzības futbolu, bet Krievijai mačā pret Spāniju aizsardzība bija KATASTROFĀLA! Lai man par to piedod Krievijas fani, bet tas ir fakts!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-14 20:57, pirms 16 gadiem
Krievi uzvarēs, lai gan man tas nepatiktu... Grieķi vienk sūkā līko, ar savu ripināšanu pa savu pusi pakāsīs visu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-14 21:15, pirms 16 gadiem
Kad sāksies spēle, tad Grieķi sapratīs, ka krievi paši palidz grieķiem radīt momentus, kas ir jāizmanto ! Lai Grieķi palutina arī mūs ar uzvaru pār krieviju !

  -3 [+] [-]

, 2008-06-14 21:32, pirms 16 gadiem
Būs grūti, bet esmu par Grieķiju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-14 22:36, pirms 16 gadiem
martin_rusheer rakstīja: Nu naffff tad jau labak par austrumu sabriem just lidzi, tas ko rada grieki ir kaut kads sporta paveids, kura ir zinami futbola elementi, nevis futbols. Krievi vismaz pasi ir iesitusi un lauj citiem ar iesist- grieki pasi nesit un citiem ar diezko negrib laut


Pilnigi piekritu. Ar sudainu koku tos griekus padzit - jau pagajussajaa reize normalu turniru izbojaja. Sogad vini ir vel sliktaki...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 22:44, pirms 16 gadiem
Dellass: "Mačs pret Krieviju būs grūts"

Taads arii IR!!!