Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Latvijas komandas aizvadījušas priekšpēdējās spēles BYFL pirmajā posmā

Latvijas komandas aizvadījušas priekšpēdējās spēles BYFL pirmajā posmā
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Visām četrām Latvijas pārstāvēm Baltijas Jaunatnes futbola līgā (BYFL) aiz muguras ir pa četrām spēlēm, kas nozīmē, ka līdz pirmā posma noslēgumam tām jāaizvada vēl pa vienam mačam.

Martā divas uzvaras savam kontam pievienoja FS "Metta", ar 2:0 mājās pārspējot FC "Flora" no Igaunijas un ar 4:2 viesos apspēlējot JK "Vaprus" no Igaunijas. Savukārt pārējās trīs Latvijas pārstāves šomēnes aizvadījušas pa vienam mačam – JDFS "Alberts" mājās ar 9:0 sagrāva FK "Aidas" no Lietuvas, BFC "Daugavpils" Rīgā ar 0:6 atzina Lietuvas vienības "Klaipedos FM" pārākumu, bet Liepājas FS mūsu galvaspilsētā ar 4:3 uzvarēja JK "Tarvas" no Igaunijas.

Pēdējās pirmā posma spēles paredzētas šajā nedēļas nogalē, turklāt tajās Latvijas komandas aizvadīs savstarpējās cīņas.A grupā FS "Metta" ar 12 punktiem ir garantējusi sev pirmo vietu, bet JDFS "Alberts" ar septiņiem punktiem atrodas otrajā pozīcijā. B grupā ar sešiem punktiem trešajā pozīcijā atrodas BFC "Daugavpils", kamēr Liepājas FS ar trim punktiem ir piektajā vietā.

Kā ziņots, BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā. BYFL sezona ilgst no marta līdz septembrim. Komandas, kas ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām vienībām katrā, aizvada viena apļa turnīru, kam sekos izslēgšanas spēles, sākot ar ceturtdaļfinālu. Lietuvas un Igaunijas komandas savas savstarpējās spēles aizvada Latvijā, savukārt Latvijas komandas cīņas aizvada visās trīs valstīs. Latvjiu pārstāv FS "Metta", JDFS "Alberts", BFC "Daugavpils" un Liepājas FS.


, 2022-03-14 15:57, pirms 2 gadiem
Autor, lai vispār ko saprastu, pievieno vismaz tabulu...
, 2022-03-14 17:15, pirms 2 gadiem
specha rakstīja: Autor, lai vispār ko saprastu, pievieno vismaz tabulu...
Neesmu autors, bet te var atrast: BYFL - main page

Metta malači!
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
10

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.