Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Trīs Latvijas jauniešu komandas BYFL turnīru sāk ar uzvarām

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Trīs Latvijas jauniešu komandas BYFL turnīru sāk ar uzvarām
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Latvijas komandas FS "Metta", JDFS "Alberts" un BFC "Daugavpils" ar uzvarām sākušas Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) turnīru, kamēr ar zaudējumu pirmajā mačā nācās samierināties Liepājas FS puišiem.

BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā. Latvijas komandas turnīru sāka pagājušajā nedēļas nogalē ar izbraukuma spēlēm.

FS "Metta" ar 4:0 uzvarēja FK "Aida" no Lietuvas. Trīs vārtus iesita Rūdolfs Kļavinskis, bet vieni vārti Gundara Smilškalna kontā. Arī JDFS "Alberts" svinēja pārliecinošu uzvaru, ar 3:0 apspēlējot JK "Vaprus" vienaudžus no Igaunijas. Vārtus Latvijas komandā guva Markuss Spāde, Jānis Emīls Kalpaks un Mārtiņš Zemvalds.

Svētdien Latvijas pārstāvju uzvaru klāstu papildināja BFC "Daugavpils", kas svinēja panākumu ar 1:0 pār Igaunijas komandu FC "Ararat". Savukārt Liepājas FS ar 1:3 atzina Lietuvas komandas "Klaipedos FM" pārākumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija