Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rudņevam vārti, Morozs nāk uz maiņu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevam vārti, Morozs nāk uz maiņu
Artjoms Rudņevs
Foto: ztefc.hu

Kārtējās pārbaudes spēles savu klubu rindās aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Ar vārtu guvumu "ZTE" rindās izcēlies Artjoms Rudņevs, bet Viktors Morozs aizvadījis puslaiku Sofijas "CSKA" rindās.

Artjoma Rudņeva Ungārijas klubs "ZTE" sparīgi turpina gatavoties Ungārijas čempionāta otrajai pusei. Kārtējā pārbaudes spēlē nospēlēts 1:1 ar "Tigru Mures". Latvijas futbolists, kā ierasti, laukumā devies komandas pamatsastāvā, bet vēlāk tika nomainīts. Galvenais, ka laukumā pavadītajā laikā Artjoms izcēlās ar precīzu sitienu, pirmā puslaika izskaņā izvirzot savu komandu vadībā.

Ungārijas kluba "Lombard Papa" rindās pārbaudes maču aizvadījis Vadims Žuļevs, taču viņš nespēja palīdzēt savai komandai izvairīties no zaudējuma pret "Gyirmót SE" - 1:3. Vadims laukumā devās otrajā puslaikā.

Viktora Moroza Sofijas "CSKA" pārbaudes mačā ar 3:0 sagrāva Bratislavas "Slovan". Mūsu pussargs laukumā devā spēles 46. minūtē, kad rezultāts bija 1:0. Bulgārijas mediji kārtējo reizi raksta, ka Viktoram, visticamāk, sev būs jāmeklē jauns klubs, jo viņš neiederoties jaunā komandas galvenā trenera plānos.

Skotijā spēles aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Glāzgovas "Celtic" rindās pārbaudes maču nospēlējuši Krišjānis Vallers un Antons Kurakins, kuri spēlē pret "Kilmarnock" (5:0) laukumā aizvadīja pa 45 minūtēm. Tāpat abiem arī pa veselam mačam "Celtic" jaunatnes komandas sastāvā mačā pret "Queens", kuru Glāzgovas klubs uzvarēja ar 4:1.

Skotijas 3. līgā debitējuši divi jaunie Latvijas spēlētāji Aleksandrs Gramovičs un Dmitrijs Borisovs. Viņu pārstāvētā komanda "Clyde" svarīgā spēlē galotnē ar 0:2 piekāpās "Arbroath". Gramovičs devās laukumā komandas pamatsastāvā un spēlēja līdz 83. minūtei, bet Borisovs laukumā devās uz maiņu 58. minūtē.

Ar zaudējumu Kipras čempionātā samierināties nācies Limasolas "Aris", kas ar 2:3 piekāpās "Nea" komandai. Vitālijs Rečickis laukumā nedevās. Tāpat nespēlēja arī Artūrs Vaičulis, kura pārstāvētā komanda "AEP" ar 3:2 uzvarēja "APOP". Artūrs šosezon vēl ne reizi nav spēlējis "AEP" rindās.

Izmantotie resursi:
zte.hu
clydefc.co.uk
gong.bg
lombardfcpapa.hu
celticfc.net
shootandgoal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-14 14:12, pirms 15 gadiem
Padies, Nauri! Šādi apkopotas ziņas vienmēr ir prieks palasīt. It īpaši tad, kad tās ir labas!

Malacis Rudņevs. Jau kuro reizi to saku. Cerams, ka Borisovs un Gramovičs iedzīvosies Skotijā veiksmīgi.

Bet lielākais prieks man gan šajā sakarā ir par mūsu Celtic puišiem. Kāpj un kāpj uz augšu. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad iekāps Celtic pirmajā komandā. Tas būtu vienkārši izcili.

Veiksmi visiem mūsējiem. Vienīgais domāju, ka tie bulgāru mediji ir slimi, jo visu laiku tās baumas raksta un paši izdomā...

     [+] [-]

, 2010-02-14 14:23, pirms 15 gadiem
Lombard Papa

  +2 [+] [-]

, 2010-02-14 14:49, pirms 15 gadiem
Rudņevs,man liekas,ka ir sajutis vārtu garšu visvairāk.. atšķirībā no visiem mūsu leģionāriem.. Malacis.. tiešām turpina sevi labi pierādīt.. varbūt pec gadiem nākamais Latvijas zelta puisēns.. Tiešām prieks lasīt par viņu..