Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas klubi vēro Huntelāru

Premjerlīgas klubi vēro Huntelāru
Klāss-Jans Huntelārs
Foto: AFP

Nīderlandes futbola čempionāta spēlē starp ''Ajax'' un ''Alkmaar'', stadiona tribīnēs varēja manīt vairākus Anglijas Premjerlīgas klubu skautus, kas bija ieradušies, lai rūpīgi pavērotu ''Ajax'' kluba uzbrucēja Klāsa-Jana Huntelāra darbību laukumā.

Vairāki Anglijas Premjerlīgas klubu skauti svētdien bija ieradušies Amsterdamā uz vietējā čempionāta spēli starp ''Ajax'' un ''Alkmaar'' komandām. Stadiona tribīnēs varēja pamanīt ''Manchester United'', ''Manchester City'', kā arī ''Liverpool'' klubu skautus, kuri visu uzmanību veltīja Nīderlandes izlases un ''Ajax'' kluba uzbrucējam Huntelāram.
Ar Huntelāra darbību laukumā noteikti bija apmierināti visi no iepriekšminētajiem klubu pārstāvjiem, jo viņi nebija ieradušies velti. Spēle noslēdzās ar graujošu rezultātu 6:1, kurā uzvaru svinēja ''Ajax'', un Huntelārs guva divus vārtus savas komandas labā.

24 gadus vecais uzbrucējs jau deviņas reizes ir pārstāvējis Nīderlandes izlasi un guvis trīs vārtus. Kopš pārnākšanas no ''Heerenveen'' 2006. gadā, Huntelārs ''Ajax'' komandas sastāvā ir aizvadījis 66 spēles, kuru laikā paspējis pārspēt pretinieku vārtsargus 55(!) reizes.

Tomēr Huntelārs nebija vienīgais, kam tajā vakarā tika veltīta vislielākā uzmanība, jo ''Ajax'' komandas vārtsarga Martena Stekelenburga spēli vēroja ''Tottenham Hotspur'' kluba skauts. Cik zināms, pašreizējā ''Tottenham'' vārtsarga Pola Robinsona vieta komandas sastāvā nav samērā droša, jo komandas galvenais treneris Huande Ramoss priekšroku tagad dod komandas otrajam vārtsargam Radekam Černijam.

Stadiona tribīnēs spēli vēroja arī ''Blackburn Rovers'' un ''Sunderland'' kluba pārstāvji. Taču tikai viņiem arī ir zināms, kāpēc īsti bija ieradušies un kuru spēlētāju vēroja.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-01-14 22:44, pirms 17 gadiem
Cerams, nespēlēs MU! Viņiem, jau tā pietiek labu spēlētāju, bet Eriksons vēl taisa laba līmeņa komandu, tāpēc es gribētu redzēt viņu Manchester City rindās. Tās ir tikai manas domas!!!

  +4 [+] [-]

, 2008-01-14 22:52, pirms 17 gadiem
Van nistolroja tipa speletajs, garš atletisks, tehnisks un spele ieksiene!

66 speles 55 varti!! tas ir kkas.

     [+] [-]

, 2008-01-15 01:22, pirms 17 gadiem
Pec virsraksta spriezot var ari padomat, ka vinju (Huntelaaru) vero visur! Kroga, uz ielas vai varbut pat majas?? Ai tas jau kartejais stulbais jocinjs!

Bet ta jua vinjs noderetu katrai komandai, kaa neka ir vartu gushanas mashina!!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-15 09:25, pirms 17 gadiem
To Chesis10 .Nu Tavas domas un vēlmes jau futbola speciālisti laikam neņems vērā

     [+] [-]

, 2008-01-15 14:47, pirms 17 gadiem
Kaadeel jaapamet komanda kuraa esi iespeeleejies, Ajax nav Tallinas TVMK vai kaut kada taada komanda! Ajax var naakamgad atgriezties CL un vispaar Niiderlandee ir labs liimenis! Bet ja grib seedeet uz solina nav mana probleema, bet zeel gan buutu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja