Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kufurs noliedz runas par karjeras beigām

Kufurs noliedz runas par karjeras beigām
Samjuels Kufurs
Foto: AFP

Bijušais Ganas izlases un Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' aizsargs Samjuels Kufurs paziņojis, ka nesen izskanējušās runas par viņa profesionālā futbolista karjeras beigām esot pilnīgi aplamas.

32 gadus vecais futbolists noliedzis nesen paklīdušās runas, ka viņš ir nolēmis pielikt punktu futbolista karjerai, pieminot, ka pagaidām vēlas atpūsties pirms izvēlēties savu nākamo darba vietu.

Lielāko daļu no savas karjeras Kufurs nospēlēja Vācijā ''Bayern Munich'' rindās, kur aizvadīja 11 sezonas. 2005. gadā bijušais Ganas izlases spēlētājs pārcēlās uz Itālijas ''AS Roma'', bet jau gadu vēlāk tika izīrēts ''Livorno''. Nākamajā sezonā viņš tika izīrēts Nīderlandes klubam ''Ajax''. Itālijā Kufurs tā arī nespēja parādīt to sniegumu, kādu demonstrēja ''Bayern'' rindās. Spēlējot ''Bayern'', Kufurs palīdzēja komandai izcīnīt septiņus Bundeslīgas titulus, četras reizes triumfēt Vācijas kausa izcīņā, kā arī sekmēja Minhenes kluba triumfu UEFA Čempionu līgā 2000./2001. gada sezonā.

Pēc tam, kad Kufurs šovasar nespēja sev atrast jaunu darba vietu un atteicās no piedāvājumiem spēlēt Krievijā (interesi par spēlētāju izrādīja ''FC Khimki'' – R.Z.) un Vācijā, spēlētāja aģents Dello Russo Ganas futbola mājaslapā sacīja, ka futbolists vēlas beigt karjeru, taču pats spēlētājs tagad uzsver, ka pagaidām viņam neesot vēlme pamest futbolu, viņš vienkārši vēlas nedaudz atpūsties.

''Es neesmu ne ar vienu runājis par manas karjeras beigām,'' kickoffghana.com sacīja Kufurs.
''Esmu ļoti vīlies, ka šāda ziņa vispār ir parādījusies. Manī joprojām ir vēlme spēlēt futbolu un es nesteidzos pamest šo spēli. Pašlaik es vēlos nedaudz atpūsties, veltīt laiku savai ģimenei un apdomāt labāko variantu, kur turpināt karjeru. Domāju, ka, tik daudzus gadus spēlējot augstākajā līmenī, esmu pelnījis nelielu atpūtu. Kad es atkal pievērsīšos futbolam, tad domāju, ka varētu pārcelties spēlēt uz Āziju vai ASV, vai kaut kur citur – laiks rādīs,'' piebilda Kufurs.

Izmantotie resursi:
setantasports.com
kickoffghana.com

  +2 [+] [-]

, 2008-09-13 18:18, pirms 16 gadiem
Jo labāk.

  -3 [+] [-]

, 2008-09-13 19:36, pirms 16 gadiem
The Sun?