Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Marseille'' lūko pēc Kapo

''Marseille'' lūko pēc Kapo
Olivjē Kapo
Foto: Scanpix Sweden

Francijas futbola kluba ''Olympique Marseille'' vadība savas komandas rindas cer papildināt ar francūzi Olivjē Kapo, kurš patreiz pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Birmingham City''.

Nopietnu interesi par 27 gadus veco pussargu izrāda arī Anglijas Premjerlīgas klubs ''Wigan Athletic'' un komandas treneris Stīvs Brūss, kurš pagājušajā sezonā bija ''Birmingham'' treneris. Tagad Brūss atkal vēlas savas komandas rindās redzēt franču pussargu un ir gatavs atgriezties Birmingemā, bet šoreiz, lai pārrunātu visu, kas saistīts par un ap Kapo. Tiek lēsts, ka par Kapo ''Wigan'' vēlas pretī atdot uzbrucēju Antuānu Sibierski, piemaksājot noteiktu naudas summu.

Cīņā par Kapo nopietns konkurents ''Wigan'' klubam ir Francijas klubs ''Marseille''. Klīst runas, ka angļi varētu zaudēt šo cīņu, jo Kapo varētu izvēlēties spēlēt augstākā līmenī. Cik zināms, nākamajā sezonā ''Marseille'' būs iespēja cīnīties par vietu UEFA Čempionu līgā.

Kapo savu karjeru uzsāka Francijas ''Auxerre'' sastāvā, kurā nospēlēja piecus gadus. Tad francūzis pārcēlās uz Itālijas ''Juventus'', taču trīs sezonu laikā tā arī nespēja iejusties komandā un nokļuva atpakaļ Francijā, kur tika izīrēts ''Monaco''. Nākamo sezonu Kapo pavadīja Itālijā, kur uz īres tiesībām spēlēja ''Levante'' rindās, bet pērnā gada vasarā pārcēlās uz Angliju – ''Birmingham City''.
Pagājušajā sezonā Kapo ''Birmingham'' komandas rindās piedalījās 26 spēlēs un guva piecus vārtus.

Tas, ka Kapo pametīs ''Birmingham'' ir gandrīz droši, jo spēlētājs šajā nedēļā pat nebija ieradies uz komandas pirmssezonas treniņiem.
Patreiz Kapo atrodas Francijā, kur viņam tiks veikta operācija rokai. Vai Francijā viņš varētu palikt arī uz ilgāku laiku – rādīs laiks.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-13 18:16, pirms 16 gadiem
Interesanti...

     [+] [-]

, 2008-07-14 14:58, pirms 16 gadiem
nu veelas pastiprinaties!
tas labi