Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Timoščuks: "Mēs varam iegūt UEFA kausu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Timoščuks: "Mēs varam iegūt UEFA kausu"
Anatolijs Timoščuks (priekšplānā)
Foto: ITAR - TASS

Sanktpēterburgas "Zenit" kapteinis intervijā portālam championat.ru izsaka savu viedokli par komandas sniegumu UEFA kausa izcīņā. Intervijas laikā viņš izsaka domu, ka "Zenit" ir pietiekami spēcīgi, lai uzvarētu UEFA kausa izcīņā.

Piedāvāsim jums nelielu ieskatu šajā intervijā. Jāpiemin, ka mačā pret Leverkūzenes "Bayer" Timoščuks nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet neskatoties uz to, "Zenit" tomēr iekļuva pusfinālā, kaut arī savā laukumā zaudēja ar 0:1.

Kādi, jūsuprāt, ir iemesli tam, ka "Zenit" zaudēja?
- Maču mēs sākām nepārāk labi, bet pēc Bulikina vārtu guvuma ātri atguvāmies. Otrais puslaiks bija krietni labāks, mēs labi spēlējām un mums bija kādas trīs, četras lieliskas iespējas gūt vārtus.

Vai pēc tā kā Bulikins atklāja rezultātu, neradās doma, ka jūs varētu netikt nākamajā kārtā?
- Bijām droši par savu uzvaru. Tomēr pirmajā spēlē vinnējām ar 4:1, kas deva zināmu drošības sajūtu. Žēl, ka neiesitu penāli, tad mača galotne būtu vēl mazāk nervoza.

Vārtus vāciešu labā guva Dmitrijs Bulikins. Varbūt Mihaelam Skibbem ["Bayer" galvenais treneris - aut. piebilde] arī pirmajā mačā vajadzēja laist laukumā krievu uzbrucēju?
- Es domāju, ka ņemot vērā cik labi mēs spēlējām Gelzenkirhenē, nekas nebūtu vāciešus glābis. Jebkurā gadījumā Bulikins krietni pastiprināja vācu uzbrukumu.

Runājot par penāli. Varbūt tomēr vajadzēja dot to izpildīt kādam citam? Piemēram, Pogrebņakam, kurš UEFA kausā jau ir guvis astoņus vārtus?
- Paša [Pogrebņaks - aut.] man jautāja vai es esmu gatavs sist. Es atbildēju, ka esmu, tādēļ devos sist. To jau izlemj treneris, kurš sitīs, ja jau Advokāts izvēlējās mani, tad jau man lielas izvēles nebija. Sitiens man neizdevās, es pirms sitiena mazliet saminstinājos, tādēļ nesanāca kā biju domājis.

Nepatīkami kļūdīties pirmo reizi?
- Tā nav pirmā reize, bet karjeras laikā esmu kļūdījies tikai divas reizes. Neredzu jēgu par to satraukties, jo mēs tikām nākamajā kārtā nekas cits nav svarīgs.

Pusfinālā spēlēsiet pret "Bayern". Vai jums bija vēlme spēlēt pret "Bayern" vai "Getafe"?
- Man ir pilnīgi vienalga pret ko spēlēt. Ar "Bayern" spēlēt ir prestižāk, bet vāju komandu šajā turnīra stadijā nemēdz būt, tādēļ nekādas starpības pret ko spēlēt nav.

Daudzi saka, ka "Zenit" tikt finālā ar šobrīdējo sastāvu nav reāli?
- Tamlīdzīgas runas klīda arī tad, kad mēs spēlējām pret "Villareal", "Marseille", "Bayer". "Zenit" ir pierādījis savu spēku, uzvarot visas šīs komandas. Es pilnībā piekrītu Dikam Advokātam: mums ir pa spēkam iegūt UEFA kausu.

Kā jūs varētu raksturot šībrīža "Bayern" komandu?
- Tas ir Eiropas futbola grands. Viņu sastāvā spēlē daudzas zvaigznes - Kāns, Toni. Viņiem ir ļoti saspēlēta komanda. Minhenē mums klāsies ļoti grūti.

Atgriezīsimies pie Krievijas čempionāta. "Zenit" zaudēja jau otro maču savā laukumā pēc kārtas. No vienas puses "Zenit" spēlē pēc pagājušā gada uzvarētāju grafika, bet izskatās, ka komanda ir nogurusi. Ko gaidīt no spēles pret "Krylja Sovetov" [mačs beidzās ar rezultātu 1:1 - aut.]?
- Taisnība, Krievijas čempionātā mēs esam izsējuši daudz punktu. Taču labosim situāciju. Uzvarēt nebūs viegli, jo "Krylja Sovetov" ir nopietns konkurents.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 16:48, pirms 16 gadiem
Komanda, kas man sagādāj vuslielāko pārsetigumu, no Getafes es biju, īstenībā, kautko tādu gaidījis, žēl ka arī spāņi netika. Bet Zenit, cepuri nost..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-13 16:51, pirms 16 gadiem
Kas tad tur i?? Taads siikums kaa uzvareet Bayern!

  -3 [+] [-]

, 2008-04-13 16:54, pirms 16 gadiem
Baigi iedomīgs... Ar Gazprom naudu viss ir pa spēkam... Tikai jums nespīd... Vajag netikai Gazprom atbalstu... Protams, ka nav nekas nereāls, bet viņu superduperuzbrucējs Pogrebņaks ir iesitis tikai 8 vārtus... Kā viņš domā apturēt Toni&Riberī???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 17:10, pirms 16 gadiem
nu ja pa celjam izsiita taadus monstrus kaa Villarreal, Marseille un Bayeru, tad ar Bayernu noteikti vares cinities!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 17:13, pirms 16 gadiem
iespējas jau visiem ir, bet kā būs realitātē redzēsim uz laukuma
katrā ziņā šī ir komanda, kas mani visvairāk pārsteidza

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 17:16, pirms 16 gadiem
Vienīgais bīstamais Zenit spēlētājs ir Aršavins... Bayern ir rezultatīvākā UEFA Cup komanda šosezon...

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 17:17, pirms 16 gadiem
Nu "Zenit" jau ir uzlēkuši augstāk par savu galvu. Domāju, ka pret "Bayern" tas viss beigsies ! Bet esmu par "Zenītu" !!

     [+] [-]

, 2008-04-13 17:45, pirms 16 gadiem
reiniksrobis, 2008-04-13 16:54, citēt
Baigi iedomīgs... Ar Gazprom naudu viss ir pa spēkam... Tikai jums nespīd... Vajag netikai Gazprom atbalstu... Protams, ka nav nekas nereāls, bet viņu superduperuzbrucējs Pogrebņaks ir iesitis tikai 8 vārtus... Kā viņš domā apturēt Toni&Riberī???
Paris reizes pa kajam..un viss Bayern baigi paveicas..ka vinji tika talak,nevis Getafe!Tapat var paveikties Zenit,vai kadai citai komandai..

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 18:05, pirms 16 gadiem
Autor, atpakaļ uz skolas solu! Kāds penālim sakars ar futbolu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 19:31, pirms 16 gadiem
Kātad Besij šitie savu spēju pārvērtētāji !!

  +4 [+] [-]

, 2008-04-13 19:40, pirms 16 gadiem
Ceru, ka mūsu varonis Timoščuks skatās Bayern spēli pret Borrusia... Tur pašlaik Bayern grauj ar 5:0... Un spēlē ar rezervistiem... Vārtos stāv Rensings[Kānam pēc 1. puslaika traumA ], bez Riberī,Klozes,Lusio,Van Bommel[diskvalifikācija]... Ievērības cienīgs rezultāts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-13 20:50, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ceru, ka mūsu varonis Timoščuks skatās Bayern spēli pret Borrusia... Tur pašlaik Bayern grauj ar 5:0... Un spēlē ar rezervistiem... Vārtos stāv Rensings[Kānam pēc 1. puslaika traumA ], bez Riberī,Klozes,Lusio,Van Bommel[diskvalifikācija]... Ievērības cienīgs rezultāts...


Čalīt, Tu tālāk par savu degunu[Bayern] redzi? Tikai Bayern šitik labs, viņi tur tā un šitā, pastāv arī citas komandas..

  -2 [+] [-]

, 2008-04-13 22:16, pirms 16 gadiem
Zarinsh rakstīja: Čalīt, Tu tālāk par savu degunu[Bayern] redzi? Tikai Bayern šitik labs, viņi tur tā un šitā, pastāv arī citas komandas..

Jā... A kas???

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 07:33, pirms 16 gadiem
Ar tādu komandas budzetu protams,ka kauss jāņem.Vienīgi Bavarija ciets riekstiņš,komanda ar supertradīcijām.